Nová parťačka Castla bude mít velké problémy!

Každé úterý uvidíte na Prima LOVE osmou, tedy poslední řadu seriálu Castle na zabití. S osmou řadou přišlo mnoho změn a příliv nových postav. Nová kolegyně Richarda Castla bude mít v premiérovém dílu velké problémy.

Už osmnáctý díl osmé série uvidíte toto úterý ve 20.15 na Prima LOVE. Na co se můžete těšit?

Změnou v osmé sérii Castla na zabití je odchod Penny Johnson Jerald, která čtyři roky velela dvanáctému okrsku jako kapitán Gatesová. V jejím křesle ji nahradila povolaná z nejpovolanějších, Kate Beckettová. A tak logicky přichází k egoistickému Richardovi Castlovi nová kolegyně a mnoho jiných postav.

Herečka z Nigérie

Herečku Toks Olagundoye, známou ze sci-fi komedie The Neighbors, už pár dílů sledujete jako novou postavu seriálu. Její charakter se jmenuje Hayley Vargas, což je bystrá, ale zároveň volnomyšlenkářská bývalá policistka ze Scotland Yardu. Pracuje jako bezpečnostní specialistka a nebojí se překročit hranice zákona, aby dosáhla svého, takže si s Richardem Castlem docela dobře rozumí.

Možná vás překvapuje zvláštní jméno herečky, ta pochází z Nigérie, kde se narodila nigerijskému otci a norské matce. Studovala v Nigérii, Švýcarsku a nakonec v Anglii, s angličtinou tedy rozhodně není problém.

Mentorkou dcery Castla

Hayley je také blízká dceři Castla, stala se jakousi mentorkou pro Alexis. Jako se Beckettová stala její náhradní matkou, Haley je spíš starší sestrou. Osmá série totiž není jen o slavné dvojici Castle–Beckettová, ale zaměřuje se i na Alexino dospívání a změní se i její vztah s otcem, protože už prostě není jeho malou holčičkou.

Hayley bude mít velký problém

V úterním dílu uvidíte, jak se člověk dokáže snadno zaplést do pasti. Hayley prokáže svému starému známému laskavost, jenže na druhý den je nalezeno mrtvé tělo jejího kolegy. Hayley se s Castlem připojí k vyšetřování jeho vraždy, avšak brzy musí s pravdou ven, aby nepřišla o své přátele a nový život, který si vybudovala. Castle s Beckettovou ji chrání před těmi, kteří se na ni snaží mimo jiné hodit incident v Londýně, a zároveň se snaží najít skutečného pachatele.

Sledujte Castla na zabití každé úterý ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.