Netají něco Emily "Kůstka" Deschanelová? Je těhotná?

Herečka Emily Deschanelová alias doktorka Brennanová nepatří k hvězdám, které by se často objevovaly na stránkách bulváru a společenských webů – upozorňuje na sebe spíš činností v boji za práva zvířat. Nedávno však zavdala domněnkám, zda před fanoušky něco netají.

Sběratelé kostí v úterý od 21.15 na Prima love!

Záhadný outfit

Spekulace vzbudil koncem září model, ve kterém se objevila na akci pořádané právě organizací angažující se v boji proti krutosti na zvířecích farmách. Do veganské restaurace Crossroads v Los Angeles dorazila sedmatřicetiletá herečka ve volnějších pestrobarevných šatech přepásaných modrou stuhou a přítomným neušlo, že při pohledu z profilu se bříško, jinak štíhlé, Deschanelové poněkud vzdouvá.

A na serveru Daily Mail už druhý den vyšel článek s otázkou, zda se populární herečka se svým manželem Davidem Hornsbym nerozhodla pro druhého potomka. S dodatkem, že už počátkem září se objevila ve volnějším oblečení. Vzhledem k tomu, že se od té doby neobjevilo potvrzení ani vyvrácení hereččina "jiného" stavu, je otázkou, zda se na akci, jejíž součástí byla i večeře, pouze nepřejedla. Pokud však čeká dalšího potomka, může to mít zajímavý dopad právě na Sběratele kostí – v době těhotenství se synem Henrym totiž "otěhotněla" i Temperance Brennanová, která koncem šesté řady "porodila" dceru Christine.

Emily Deschanelová

Veganská "výchova"

Emily Deschanelová se nedávno v souvislosti s mateřstvím dostala do médií ještě jednou, když promluvila o synkovi Henrym, který 21. září oslavil třetí narozeniny. Herečka, která je nadšenou propagátorkou veganského způsobu života, uvedla, že syn není – stejně jako manžel David – stoprocentním veganem, což respektuje.

"Lidé jsou různí a můj syn bude mít vždycky možnost volby, ale já ho doma budu vždycky krmit veganským jídlem. Věřím, že mu vysvětlím, proč jsem vegan a proč mu dávám hlavně veganské jídlo," uvedla Deschanelová pro časopis People a rovnou prozradila, že na synkových narozeninách se budou podávat veganské tacos. Deschanelová je vegankou jednadvacet let a nepřestala jí být ani během těhotenství s prvním synem – naopak v rozhodnutí být vegankou i v těhotenství podporovala další ženy.

Sběratele kostí v úterý ve 21.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.