Nestihli jste 3. díl Všech mých lásek? Reprízu uvidíte na Love nebo na PrimaPLAY

Seriál Všechny moje lásky jsme vysílali v neděli ve 20.15 na Primě. Pokud vám třetí díl seriálu unikl, můžete jeho reprízu vidět už v pondělí ráno na Prima love. Všechny epizody si však můžete pustit kdykoliv i na PrimaPLAY.

Pokud jste neviděli třetí pokračování hledání lásek bývalých i budoucích Veroniky Žilkové na Primě v neděli ve 20.15, můžete vše dohnat již v pondělí v 7.45 na Prima love. Nově tedy můžete sledovat reprízy Všech mých lásek pravidelně každé pondělí na Prima love.

Epizody Všech mých lásek najdete v archivu PrimaPLAY

Všechny epizody seriálu můžete vidět v našem archivu PrimaPLAY, kdykoliv budete chtít – a zdarma. První tři díly si tedy můžete přehrát TADY.

Ve třetím díle Marie místo vydařeného rande skončí v zákopu

Ve třetí epizodě Marie dostane od spolužáka Františka překvapivou pozvánku. O "zábavu" má postaráno i jedna z jejích kamarádek Líza. Ta se v práci jen těžce vyrovnává s faktem, že ji Viktor má v hrsti a navíc za ním stojí i její nadřízený. Doma se navíc pohádá s manželem.

Podobné články

Patříte mezi fanoušky nového seriálu?

Baví vás zákulisí? Tak se podívejte na stránky seriálu Všechny moje lásky, kde najdete nejen všechny epizody, bonusy a rozhovory s herci a herečkami, ale také vzpomínky na léta, kdy jste i vy prožívali svoje první velké (i malé) lásky...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.