Není věc, kterou by Jacob ze Stmívání nevyřešil. Chcete vědět jak?

Většina žen si zakládá na dokonalém šatníku svého muže. U Jacoba z Twilight ságy však všechny rády nad malým nedostatkem v garderobě přivřou oči.

Na Prima love uvidíte v neděli ve 20.15 třetí pokračování Twilight ságy: Zatmění. Nejnapínavější díl, který konečně rozlouskne svár mezi Edwardem a Jacobem. Ona sice tvrdí, že je mezi bojem upíra a vlkodlaka jako nestranné Švýcarsko (citujeme), ale práve tahle pohublá brunetka je tím důvodem, proč se ti dva nemůžou snést.

Má Jacob tričko? A koho to zajímá?

"To nemá ani jedno tričko?" Edward posměšně a trefně poznamenal. Vypadá to, že malý nedostatek v šatníku mladého muže několika milionům divaček nevadí. První odhalení Jacobovy vypracované hrudi nastalo přesně ve chvíli, kdy se Bella nabourala na motorce a poranila si hlavu. Jacob přiběhl a vyřešil to raz dva. Sundal si tričko, aby jí utřel krev na čele. A Bella? Ta zapomněla, jak se vlastně jmenuje. Bolest zmizela, místo toho se objevil Pavlovův reflex. Její slavně pootevřená ústa jí spadla ještě níž (ano, jde to).

Když jdou Belle po krku upíři, i na tohle má řešení. Svlékne si tričko a ukryje ji v lese. Jacob má prostě řešení na všechno.

Začne pršet a vy jste zapomněla zavřít okno?

Rozbilo se vám auto na opuštěné silnici? To je ale prekérní situace. Jacob určitě ví, jak na to.

Zamrzl vám počítač a vy nevíte, co s tím? Jacob ví.

Vaše šéfová vám jde po krku? I tohle Jacob umí zařídit

Chce vám dát policie menší pokutu za špatné stání? Pošlete na to Jacoba

Připadáte si tlustá? Ale to vy přece máte Jacoba

Podívejte se na Zatmění na Prima love už tuto neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.