Nejslavnější šéfkuchař na světě skončil v nemocnici!

Nejslavnější séfkuchař na světě, kterého sledují miliony diváků po celém světě v pořadech, jako je Ano, šéfe s Gordonem Ramseym, překvapil fanoušky na sociální síti fotografií z nemocnice. Kuchař Gordon Ramsey musel hodně rychle na operaci. Co se stalo?

Na Prima Love můžete pravidelně sledovat Gordona Ramseyho v jeho show každou sobotu a neděli ve Ano, šéfe s Gordonam Ramseym v 17.40.

Ačkoliv je Gordon na první a rozhodně i na druhý pohled velký drsňák (vždy litujeme chudáky kuchaře, které si vezme ve svých show pod svá křídla), se svými fanoušky se na sociálních sítích Twitter a Facebook dělí skoro o všechno a to velice přívětivě. Před pár dny poslal fanouškům dokonce fotku z nemocnice.

Překažený fotbalový zápas kuchaře

Co se stalo? Většině fanoušků je známo, že ještě před tím, než Gordon oblekl bílý mundúr kuchaře, hrál fotbal a aspiroval na profesionálního sportovce. Zranění mu však nedovolilo pokračovat v kariéře dál, a tak se rozhodl stát tím nejlepším kuchařem na světě. Nutno dodat, že se mu to určitě z části povedlo, což můžete sledovat v jeho reality show.

Gordon Ramsey oslavil narozeniny s dcerou; foto: Facebook Gordon Ramsey

S fanoušky se tedy podělil o fotografii a velkou omluvu. Lékaři mu totiž ihned nařídili, že kvůli namáhané achilovce musí okamžite na sál. Lékaři tak Gordonovi překazili charitativní fotbalový zápas, kterého se měl tento víkend účastnit. Charirtativní akce Soccer Aid existuje už od roku 2006 a vybírá celebrity z celého světa, aby si zahráli fotbal pro dobrou věc. Událost existuje již desátým rokem a podařilo se vybrat 17 milionů liber pro UNICEF. Ambasadorem za Velkou Británii je třeba zpěvák Robbie Wiliams, Gordon by se však setkal i s fotbalovými legendami, jako je Diego Maradona a Zinedine Zidane.

Gordon jako otec

Gordon se však podělil s fanoušky i o fotku z oslavy své čerstvě osmnáctileté dceři Meghan. Jak je vidět na fotografii, Gordon už se účastní společenského života, i když s francouzskými holemi a sádrou.

Podívejte na Ano, šéfe s Gordonem Ramseym v sobotu a neděli ve 17.40.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.