Seriály a filmy

21. listopadu 2013 08:00

Petra Kloidová

Nejšílenější úchylky: žena pojídá jílovou masku!

Prima love každý čtvrtek ve 21.20 ukazuje závislé lidi, kteří ujíždějí na opravdu zvláštních závislostech.

Dvaašedesátiletý Julius svou úchylku skrývá celý život. Miluje nafukovací balonky, dokonce ho sexuálně vzrušují. Nemá pocit, že by dělal něco špatně. Jeho žena se však odmítla zúčastnit natáčení. Natasha je čtyřicetiletá Afroameričanka závislá na pojídání jílové pleťové masky.

Pochutnává si na ní už sedm let. Oba postižení pozvou blízké a svěří se jim se svým tajemstvím. Přátelé a příbuzní jsou v šoku a doporučují návštěvu terapeuta či lékaře.

Julius jde sice na sezení s terapeutem, ale nemá to na jeho chování žádný vliv. Rozhodně nehodlá nic měnit. Natasha je na tom o něco lépe. Pojídání masky omezí. Stačí jí jen kelímek týdně, dříve musela mít každý den nejméně jeden...

Sledujte Nejšílenější úchylky na Prima love ve 21.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.