Nejšílenější úchylky: nehty dlouhé 5,8 metru a Krysařka

Každý čtvrtek ve 20.15 se můžete těšit na zvláštní libůstky některých lidí. Může to být závislost na opalování, běhání, ale i pojídání skla nebo mycích prostředků. Tento týden budete mít možnost seznámit se s lidmi, kteří žijí s krysami nebo si nestříhají dvacet let nehty!

Jazz je docela obyčejná žena, která se ráda stará o sebe i o svou rodinu. Ačkoliv už na první pohled si všimnete určité zvláštnosti. Jazz je čtyřicet osm let a nechává si už dvacet dva let růst nehty.

Nejdelší nehet měří 61 centimetrů. Když délky jejích zahnutých nehtů sečtete, zjistíte, že dohromady měří 5,8 m. Držitelkou rekordu nejdelších nehtů na světě je však Lee Redmond. Nechala si své nehty růst více než třicet let. Dohromady měřily přes osm metrů a ten nejdelší na palci měl 91 centimetrů. Před třemi lety o své nehty přišla kvůli vážné autonohodě, sama se však rozhodla, že si je do původní délky narůst nenechá. Prý proto, že teď může dělat hodně věcí, které vykonávat dříve nemohla. Po pravdě, dalších třicet let by už nejspíš nestihla...

Jak se žije s nejdelšími nehty?

Jazzin manžel vypráví, jak Jazz trvalo dvacet let, než se naučila dělat běžné činnosti. Vyťukat zprávu do mobilu? Umýt nádobí? To je pro Jazz úkol, který jí může trvat třeba i hodinu. „Lidé se mě často ptají, jak vykonávám potřebu na toaletě," směje se Jazz.

Kvůli své touze mít ty nejdelší a nejhezčí nehty je rozhodnutá týdně utratit až 250 dolarů. Průměrný čas na její manikúru je šokující. Jazz trvá osm až deset hodin.

Jak na takto dlouhé a zakroucené nehty reaguje její okolí? „Někdy jsou lidé nepříjemní, říkají, že jsem odporná. Mám problém hlavně s ženami, koukají na mě jako na nějakou atrakci z obludária," vypráví, ale je rozhodnuta si nechat nehty růst dál.

Průměrně se na nehtech nachází více jak 10 tisíc bakterií. Většina z nich právě pod nimi.

Tereza jako živoucí Krysařka

Tereze je padesát šest let, a přestože žije v Arizoně, povídka o Krysaři se jí vyhnout nejspíš nemohla. Tato žena miluje svých 52 bezsrstých krys. Není divu, že ji nazývají krysí ženou. Terezina závislost začala před 10 lety, když jí bezsrsté krysy ukázal její přítel. „Zpočátku mi tahle stvoření byla odporná, teď žijeme jako rodina. Moje rodina se kvůli tomu se mnou nestýká," říká smutně.

Její jediná dcera nemůže pochopit, proč Tereza s krysami zachází jako s lidmi. Její krysy jedí úplně všechno, dává jim pizzu a těstoviny. Dokonce se svými krysami i spí.

Je nezaměstnaná a má problémy s placením nájmu. Často své peníze utratí za jídlo pro krysy. Tereza se snaží své závislosti na krysách zbavit. Chtěla by zjistit, kde se stala chyba, pochopit, proč se bez nich nemůže obejít. Mezitím co ji opustila její lidská rodina, ona si vytvořila svou zvířecí říši.

Přitom je známo, že krysy mohou na člověka přenést nemoci, které způsobují vyrážky, zvracení a dokonce i smrt.

Nezapomeňte se podívat na Nejšílenější úchylky ve čtvrtek 20.15 na Prima love!

Jak zhubnout k smrti?

Obsese bělení kůže

Uklízí osm hodin denně

Nejšílenější úchylky mají v rukávu velice zajímavé věci: Transvestita žije jako kojenec

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.