Nejšílenější úchylky: Jak zhubnout k smrti

Být štíhlá. Dnes není spokojeno se svým tělem až 78 % žen. Jak zhubnout je jedno z nejvyhledávanějších sousloví v internetových vyhledávačích. A smrt způsobená hubnutím je tak snadná…

Jak zhubnout do velikosti nula?

Alfou a omegou životů dnešních žen je být štíhlá. Platíme sumy za to, abychom se podobaly modelkám, neměly celulitidu, byly fit. Abychom vypadaly dobře nahé. Většina žen za svůj život vyzkouší nějakou tu dietku, některá si dá místo celého sáčků brambůrků jen polovinu, některá přidá do svého jídelníčku více brokolice.

V Nejšílenějších úchylkách uvidíte příběh mladé ženy, která už pět let každý den jí až 150 pilulek tzv. laxativ, která mají za účinek téměř nepřetržitý průjem. Dochází tedy k tomu, že se většina tuku z potravy vyloučí ještě rychleji, než se stačí vstřebat. Mladičká Kimberly nyní při své výšce 182 cm váží bezmála 50 kilogramů.

Lexativa a pás na hubnutí…

Kimberlyina touha po dokonalém těle ji dohnala i k tomu, že téměř po celý den nosí pás na hubnutí – a to ne jen jeden. Má je na sobě až 23 hodin denně.

Nejednou se jí stalo, že ji museli uprostřed noci odvézt do nemocnice se zvracením krve. Nejenom Kimberlyina matka, ale už i ona sama si kvůli své závislosti velmi zoufá a přeje si, aby laxativa nikdy nezačala brát.

Pojídání keramiky

Případ druhé ženy je totálně odlišný. Bianka na rozdíl Kimberley jí, otázka je co. Mladá samoživitelka se denně živí keramikou. Uhlídat si před ní hrneček či talíř dá zabrat. Jenže její jednání ji může ohrozit na životě stejně jako mladíka, který miluje pojídání skla.

Keramika není jediná věc, která Biance pustoší tělo. Polyká i cigaretový kouř, a to i přesto, že jí to ničí zuby. Ví, že by s tím vším měla přestat, ale nechce. Vždy když někam odchází, vezme si s sebou do sáčku nějaký ten pěkný kousek hrnečku…

Dokument Nejšílenější úchylky vám ukáže podivné závislosti, které si nedovedete ani představit. Ale hlavně vám vysvětlí, co se v lidské psychice děje a nutí člověka vytvářet si ty nejšílenější návyky.

Ale jak Kimberly zareaguje, když jí lékařka oznámí, že trochu přibrala? Příběh těchto lidí postižených bizarní úchylkou jste mohli sledovat ve čtvrtek na Prima love ve 20.15! Na další úchylnosti se můžete těšit příští týden ve stejném čase.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.