Nejpodivnější sexuální úchylky? Poznejte je s Gigoly!

Gigolové mají na první pohled práci snů. Na ten druhý však zažívají ve své práci různé situace, které jsou obyčejným mužům odepřeny. A také se setkávají s mnoha úchylkami. V sobotu ve 23.25 uvidíte ženu, která si hraje na mrtvou a chce u toho dosáhnout orgasmu!

Jaká může být žena, která si zaplatí gigola? Dost pravděpodobně bude časově vytížená. Žena, která nemá čas na seznamování a randění. Může to být dívka, které chybí něžnosti, anebo také ta, která má speciální touhy, jež by si chtěla splnit. V určitých případech jsou ty touhy ale tak speciální, že pokud požádá svoje milence o splnění takové představy, obyčejní muži se většinou zaleknou. A v ten moment přichází na scénu profesionálové, aby splnili jakékoliv ženské sny.

Hra na Šípkovou Růženku

Úkolu plnit netypické sexuální sny se tentokrát zhostí Steven. Ten má schůzku s novou klientkou v hotelu. Ta mu však nechá vzkaz na recepci, že má poněkud zvláštní úchylku – ráda si hraje na mrtvou. Steven vstoupí do apartmá, kde žena skutečně leží na posteli se zkříženýma rukama. Jak sama vysvětluje, její záliba vznikla už v dětství, kdy si četla o Šípkové Růžence. Steven tedy přistoupí, ženu políbí a začne svlékat. A Stevova klientka se začíná probouzet...

V každém případě hra na pohádkovou postavu ještě není nic, co by nás muselo pohoršovat. Sadismus a masochismus, pedofilie, nekrofilie, to jsou sexuální úchylky, které se ojevují často a bez známek studu. Existují ale úchylky, které nás minimálně šokují...

Foto: Business Factory

Chlupy, chlupy a zase chlupy...

Ženy se v určitém případě dělí na ty, které milují holé hrudníky a na ty, které by bez pořádného "svetru" na partnerovu hrudi ani nesáhli. Existují ale lidé, u kterých hraje ochlupení důležitější roli. Vybírají si speciálně ty nejzarostlejší jedince.

Víte, že? U většiny sexuálních deviací se nepodařilo zjistit, nakolik je takové chování podmíněno vrozenými dispozicemi a na kolik sociálními okolnostmi.

Ablutofily uspokojí jedině voda

Jestli se rádi sprchujete, vězte, že i v tomto hygienickém rituálu se někteří dokážou uspokojit. Pohled na ženu či muže v mokrém oblečení, ať už ve sprše, nebo v moři, dokáže lidi, kteří vyznávají tzv. wetlook, zvednout ze židle. Ablutofilové naopak můžou zažít orgasmus ve chvíli, kdy se ponoří do horké vody.

Pozor na somnofily

Také rádi kempujete v přírodě a jezdíte na vodu? Tak pozor na kempy, mohli byste zde totiž potkat člověka, který se rád ukájí nad spícím jedincem. A samozřejmě to nemusí být jen jeho partner, ale i úplně neznámý člověk.

Foto: thinkstock.com

Vzrušující dopravní nehody

Symforofilie je úchylka, s kterou si užijete hodně "legrace". Veškeré sexuální hrátky totiž zažijete na silnicích, protože uspokojení jedinec zažije jen v případě pohledu na dopravní nehodu.

V dokumentu Nejšílenější úchylky, které Prima love vysílá každý čtvrtek, jsme vám představili muže, jenž se zamiloval do svého auta, a dokonce s ním provozuje i sex. Více si přečtěte zde:

Dušení během sexu

O této úchylce jste určitě slyšeli spíše jako o praktice, která má jisté místo v seznamu lidských úmrtí. Asfyxofilové dosahují bouřlivějšího vrcholu právě při škrcení. Tato úchylka je ale v podstatě dost známá a praktikuje ji víc lidí, než si myslíte. Nedávno kvůli takovému dušení zemřel i slavný herec David Carradine, představitel Billa v pověstném snímku Q. Tarantina Kill Bill.

Pánové pro potěšení. Foto: archiv Prima

Sledujte Gigoly na Prima love v sobotu ve 20.15 a vzdělávejte se v dalších sférách!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.