Nejlepší okamžiky Primy love za rok 2013

Rok 2013 byl pro Primu love velice zásadní. Kromě změněného loga začala svoje služby nabízet nejen divačkám, ale i divákům. A spojila se se všemi! Jaký byl rok 2013 s Primou love?

Již v prosinci roku 2012 začal zbrusu nový pořad určený speciálně jen divačkám Primy love. Zatímco jste denně mohli sledovat fešáka Jamieho Olivera, kterak připravoval každý všední den televizní večeři, sladké jsme si trochu odpírali. Prima love objevila novou cukrářskou hvězdu, Markéta krajčovičová nám ukázala, jak se dělají ty správné Božské dorty od Markéty! Každý den v pondělí od 20.15 jste mohli sledovat, jak peče dort pro speciální příležitost, Markéta dokonce pekla i pro naše VyVolené! A dnes, sledujte každé pondělí ve stejný čas opakování těch nejlepších dílů.

Jaro s Dallasem

Už si o tom cvrlikali i vrabci na střeše, v dubnu Prima love přinesla premiéru seriálu, který se stal fenoménem po celém světě. Dallas vznikal v sedmdesátých letech a začal tvořit pravidla toho, jak se seriály vůbec tvoří. O tom jste také mohli sledovat několik článků, které se fenoménem Dallasu zabývaly. Víte třeba, že tím největším padouchem měl podle tvůrců být Bobby? Dallas můžete sledovat denně, každý všední den v 16.25.

Amerika společně s Primou love našla talent!

Oblíbená reality show Amerika hledá talent pro rok 2012 nás provázela několik týdnů až do konce května. Bylo o to zajímavější sledovat americkou mentalitu a příběhy, které nám tato talentová show odkryla. Byl zde muž, hudebník, jenž sám sestavil několik hudebních nástrojů, protože mu kdysi shořel celý dům a v něm veškeré hudební vybavení. Tanečník, který byl hluchý, nebo mladý tanečník, jenž si kloubil kosti a celou tu dobu žil na ulici.

Léto s filmovými hvězdami

Zatímco ostatní televize si stejně jako diváci dávají programové prázdniny, Prima love oslavila léto ve velkém stylu. Pamatujete si na dvojici Jacka a Rose, kteří se potkali na jedné z největších lodí na světě? Titanic v roce 1998 dokázal rozplakat každou ženu a z dvacetiletého Lea se stal společně s Kate Winslet, hvězdy první velikosti.

Robert Redford nás okouzloval ve Vzpomíkách na Afriku, kde si oscarová herečka Maryl Streep zahrála ženu těžce zkoušenou osudem. Krásná, avšak drsná příroda dodávala našemu létu na exotičnosti, i když jsme tento snímek sledovali na chatě i jednoho z jihočeských rybníků.

Naprosto stejnou funkci měl však i historický snímek Austrálie. Zase měl něco společného. Krásné muže a ženy. Tentokrát to však byl Hugh Jackman, nejvíc sexy muž na světě z roku 2008 a krásná Nicole Kidman. Bojovali ve válce a prožívali svá utrpení na jedné z australských farem...

Prima love krok za krokem s Vyvolenými!

Reality show Vyvolení se stala jedním z nejúspěšnějších internetových projektů na českém trhu, samozřejmě že Prima love poskytovala fanouškům Vyvolených ten největší luxus. Od poloviny sprna jste pravidelně mohli sledovat rekapitulace toho nejlepšího, co se stalo ve vile! A že se tam dělo věcí!

Podzim s novou Primou love

Prví podzimní dny už všichni diváci mohli sledovat ty největší změny na poli Primy love. Love začala počítat i s muži vždyť, co by byli muži bez žen a naopak? Přidali jsme pár premiérových řad oblíbeného seriálu Sběratelů kostí a Castla na zabití! Zatímco Castle se teprve oficiálně zamiloval do své policistky, Kůstka s Boothem prožívali své první dny s nejnovějším členem jejich úplně nové rodiny.

Naprostým nováčkem se stal úspěšný seriál Sherlock Holmes: jak prosté! Sherlock tentokrát neoperuje v londýně, ale v new Yorku a je tak trochu punkáč. Seriál přišel i s obrovskou novinkou! Dr. Watson totiž začal nosit sukni!

Dokument Nejšílenější úchylky se znovu objevily na televizních obrazovkách. Každý čtvrtek můžete sledovat ty nejpodivnější lidi, kteří trpí závislostmi, jež by vás ani nenapadli. Nebojte se jich ani teď, můžete je sledovat každý čtvrtek ve 23.05!

Změna kabátku Prima love

Zatímco Prima love se z růžové barvy odbarvila na fialovou, nový kabátek dostal i celý web, který právě teď sledujete. Přinášíme vám články nejen ze světa filmových celebrit, ale nevyhýbáme se ani módě se Sexem ve městě, stejně jako seriálovým postavám a jejich hláškám! Prima love nás spojuje! To je nové heslo kanálu, který už nedělí ženské a mužské publikum.

Vánoce s Primou love

Prima love nám všem udělala tak trochu službu. Zatímco se všichni krmí jako divá zvěř cukrovím, hodojí kapry a sledují pohádky, Love myslela na ty, co je vánoční atmosféra zase tolik nevytrhne! My jedeme ve starém dobrém seriálovém režimu. S námi nevynecháte ani Sběratel kostí, Castla nebo Sherlocka!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.