Nejbrutálnější vrahové ze Sběratelů kostí. Hrobařka i nepřítel žen

Kůstka a Booth mají na kontě dopadení řady zločinců a vrahů. Připomeňte si některé z těch nejbrutálnějších zabijáků, kteří se v seriálu objevili. Další díl premiérové řady Sběratelů kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Howard Epps vraždil blond teenagerky

První ze sériových vrahů v seriálu. Měl děsivé dětství. Jeho matka fanatička se ho snažila udržet „čistého“, zneužívala ho a také „koupala“ v amoniaku pokaždé, když si vyšel ven se ženami, aby z něj „smyla jejich pach.“ Epps, který měl IQ přes 180, později začal vraždit ženy, často blond teenagerky. Ve vězení skončil za vraždu April Wreight, později však utekl. Poprvé se objevil v sedmém díle první série.

Gormogon s přilbou

Vrah a ještě kanibal. A hned v několika verzích. Gormogonů je totiž víc. Jedním z nich je například „stařík“ Arthur Graves, který „zaučil“ svého následníka. Dalším Gorgomonem byl Master, jehož tvář nikdo dlouho nespatřil, neboť měl na hlavě motocyklovou přilbu. Obličej odkryl až v poslední epizodě 3. série, nakonec ho zabil Seeley Booth.

Sběratelé kostí: Gormogon

Právě Master zavraždil i dalšího „bezejmenného“ učně, byl tu však i jistý Jason Harkness, kterého Kůstka a Booth dostali před soud.

Hrobařka

The Grave Digger je Heather Taffet, která unáší a zabíjí lidi zvlášť trýznivým způsobem – pohřbívá je zaživa. Když příbuzní unesených zaplatí včas, řekne jim, kde tělo leží dost rychle na to, aby stačili oběť vykopat živou, v opačném případě jsou nalezena jen mrtvá těla.

V epizodě Aliens in the Spaceship dokonce unese Kůstku. Taffet nakonec skončí s kulkou v hlavě – v příhodně nazvaném díle 6. série Bullet in the Brain.

Další díl premiérové řady Sběratelů kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.