Nechutné! Jedna jí hlínu, druhá...

Prima love každý čtvrtek své diváky dostává do zajímavé situace. Většina z nich nemůže uvěřit, jaké závislosti vůbec existují. Ani tento čtvrtek nebude výjimkou. Jedna žena jí hlínu a druhá si odmítá stříhat nehty takovým způsobem, že jí hrozí smrt!

Pokud sledujete Nejšílenější úchylky, už asi sami moc dobře víte, že lidé jsou schopni sníst cokoliv. Jedí skleničky, porcelán, ostří nožů, kameny a kamínky, molitan a jiné "dobroty".

Kristie se svojí hlínou by v podstatě ještě byla normální, kdyby...

Čtyřicetiletá Kristie je už třicet let závislá na pojídání hlíny a neumí si bez této pochoutky představit život. Nevidí v tom problém. Přírodní záležitost, řeknete si, ale problém je, že Kristie má ráda různá gastronomická vylepšení zeminy všeho druhu.

Což takhle dát si hlínu s příměsí hnojiva?

Kristie nejí jen zahradní hlínu, kupuje si také směsi s různými hnojivy. Snoubenec Mike ji varuje, že by mohla přijít o práci, kdyby si na její libůstku někdo z kolegů stěžoval. Kristie zpočátku svoji závislost, která trvá úctyhodných třicet let, jako závislost nevnímá. Ani si neuvědomuje, jak tak velké množství snědené hlíny může ublížit jejímu tělu.

Ayanna se kvůli nehtům nemůže ani hýbat!

Čtyřiapadesátiletá Ayanna je závislá na svých dlouhých nehtech na rukou i na nohou. Nehet na palci měří téměř deset centimetrů a Ayanna nemůže provádět některé běžné úkony. I chůze je problém. Kmotřenec Kuwait a přítel Vincent chtějí Ayanně ukázat, jak ji nehty omezují. Navíc se o ni bojí kvůli její cukrovce. Měla by se hýbat, což s dlouhými nehty nemůže.

Přestanou obě dvě se svými závislostmi? A jak se jim takové zvláštní záliby "přihodily"? To se dozvíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love!

Co jste prošvihli minulý týden? Podívejte se na Prima play! Závislost na vlastních prsou!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.