Návrat komisaře Rexe? Jeho páníček je Ital!

Komisař Rex se přestěhoval do Itálie. Chlupatý čtyřnohý génius pátrá po zločincích v Římě po boku svého nového parťáka Lorenza. Co je jeho představitel Kaspar Capparoni zač?

Manekýn

Tedy bývalý. Rodilý Říman, který loni oslavil padesátku, totiž na módních molech začal svou kariéru. Díky tomu dostal malou roličku u filmu, nastoupil na divadelní školu – a nedokončil ji, protože už během studia začal dostávat kšefty. Mimochodem jako dvacetiletý si například zahrál ve snímku jednoho z mistrů hororu Daria Argenta Phenomena, kde hlavní roli ztvárnila mladičká Jennifer Connelly.

Milovník zvířat

(Nejen) ke psům má Capparoni vřelý vztah i v reálném životě. V dětství se údajně staral o německého ovčáka, který později sloužil jako policejní pes, a má slabost i pro exotická zvířata. Hraní se zvířecím parťákem mu tedy zjevně nedělalo problém.

Kde jste ho viděli?

Kaspar za svou dosavadní kariéru prošel několika italskými seriály, které znají i čeští diváci. Zahrál si například v sérii Elisa z Rivombrosy, Okouzlení (konkrétně ve 4. řadě) a věnuje se také divadlu.

Čtvrtý v řadě

Lorenzo je už čtvrtý páníček po boku slavného vlčáka. Prvním byl Richard Moser (Tobias Moretti, který má mimochodem také italské předky), druhým fešák Alex Brandtner (Gedeon Burkhard). Po roce 2000 pak s Rexem "spolupracovali" Marc Hofman (Alexander Pschill) a jako první ženská vyšetřovatelka v seriálu také Niki Herzog (Elke Winkens).

Další díl seriálu Návrat komisaře Rexe uvidíte ve středu ve 14.20 na Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.