Námitka, ctihodnosti!

Již od soboty 7. ledna ve 22.45 hod. se na Prima love můžete těšit na právnické duo – obětavého Nicka Morelliho a volnomyšlenkářského hezouna Peteho Kaczmareka, kteří své klienty vysekají téměř z čehokoli.

Záměrně si vybírají zdánlivě předem prohrané případy a s vtipem využívají svou výjimečnou schopnost manipulovat lidmi a ohýbat paragrafy. Nyní řeší případ mladíka, jenž zastřelil člena skupiny, která mu bila bratra. A do týmu přichází nová kolegyně…

Komediální drama o dvou právnících z Las Vegas, kteří pro obhajobu klienta udělají úplně cokoli.Originální název: DefendersUSA 2010-2011, CBSŽánr: Komediální dramaSérie: 1.Počet epizod: 18Délka epizod: 43 minutTvůrci: Kevin Kennedy, Niels Mueller

Hrají:

James Belushi / Nick Morelli, Jerry O’Connell / Pete Kaczmarek, Jurnee Smollettová / Lisa Tylerová, Tanya Fisherová / Zoey Watersová, Teddy Sears / Thomas Cole

O seriálu:

Komediální drama o dvou právnících z Las Vegas, kteří pro obhajobu klienta udělají cokoli. Nick a Pete vedou právnickou firmu Morelli & Kaczmarek a mají velice pestrý a různorodý seznam klientů, kteří se ve městě hříchu snaží udělat terno. Právnické duo je dokáže vysekat téměř z čehokoli. Nevadí jim případné ohýbání paragrafů a manipulování s lidmi nebo soudci. Proto nemají o práci nouzi a jsou vyhlášení široko daleko. Hned v prvním případě obhajují mladého muže obviněného z vraždy. Nickovo kreativní řešení dokazování neviny zahrnuje polití Peta i svědčícího doktora vodou. Jindy obhajují striptérku, opilého gamblera, senátora obviněného z vraždy milenky nebo člověka, který ukradl cenné památky po Elvisovi.Nick Morelli je vážný a obětavý advokát, který dává do obhajob celou duši. Jeho partner Pete Kaczmarek miluje kromě práva i rychlá auta, krásné ženy a drahé obleky. K firmě se připojí Lisa Tylerová, nadšená mladá právnička, která chce zapomenout na svou kariéru exotické tanečnice. Mladá asistentka Zoey má zas kuráž, milou povahu a oplývá značnou dávku naivity. O to více se snaží zavděčit šéfům. I když jejich podnikání přeje štěstí, Nick s Petem mají plné ruce starostí s osobními životy. Volnomyšlenkářský playboy Pete rád loví partnerky po promenádách, Nick se snaží znovu získat manželku, se kterou se odcizili, aby měl i nadále možnost vychovávat malého syna.

Herci:

Jim Belushi (Nick Morelli)Bratr slavného komika Johna Belushiho je potomkem albánských přistěhovalců a pochází z Chicaga. Vystudoval divadlo na univerzitě v South Illinois a jako jevištní komik byl v letech 1976–80 členem slavného improvizačního spolku Second City Improv Troupe. Potom odešel dělat kariéru do Hollywoodu, kde ho producent Gary Marshall obsadil do seriálu Who’s Watching the Kids a Working Stiffs.

Vystupoval v proslulé Saturday Night Live a skeče i sám psal, za což získal nominaci na cenu Emmy. Osm sezon hrál hlavní roli v seriálu According to Jim. Objevil se ve slavných filmech Záměna, Malý krámek hrůz, Rudé horko, Vrtěti psem, Gang policajtů a Muž ve stínu. Kromě herectví miluje hudbu a hraje v rhytm-and-bluesové kapele The Sacred Hearts. S Danem Aykroydem vydal album Have Love, Will Travel a s upravenou verzí Blues Brothers občas vystupuje v klubech. V roce 2006 napsal knihu Praví muži se neomlouvají. Byl třikrát ženatý a má tři děti.

Jerry O’Connell (Pete Kaczmarek)Jeho dědeček Charles S. Witkovski byl starostou Jersey City v New Jersey. Jerry má irské a polské kořeny. Jeho mladší bratr Charlie je také herec. Jerry začal hrát už v útlém věku v reklamách a v jedenácti debutoval ve slavném filmu Stůj při mně. Dokud nedokončil studium filmu na Univerzitě New York, nevěnoval se hraní na plný úvazek. Při škole závodně šermoval a byl kapitánem týmu. Objevil se ve filmech jako Jerry Maguire, Mise na Mars, Vřískot 2 nebo Klokan Jack. V televizi hrál detektiva v seriálu Drzá Jordan a hostoval v seriálech Samantha Who, Carpoolers, Eastwick nebo NTSF:SD:SUV. Diváky pobavil v parodii na Toma Cruise a scientologii, která kolovala po internetu. Kromě hraní se Jerry pustil do psaní scénářů. Přišel s příběhem filmu Prezidentova dcera a zkusil si režírování v seriálu Cesta do neznáma (Sliders). V roce 2007 si vzal herečku a modelku Rebeccu Romjin a o dvanáct měsíců později se jim narodila dvojčata.

Zajímavosti:

Seriál je volně inspirovaný Michaelem Cristallim a Marcem Saggesem, opravdovými právníky z Las Vegas.Herec Dan Aykroyd, známý z Krotitelů duchů, Indiana Jonese a Blues Brothers, hraje soudce Maxima Huntera.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.