Náhradní matky? Využívají je i celebrity

V sobotu na Prima LOVE uvidíte thriller Vyrván z lůna. Diane čeká své první dítě. Když se seznámí se sympatickou Chelsey, která už několikrát potratila, netuší, jaké jí hrozí nebezpečí... Problém Chelsey se dá ale vyřešit i jinak. Náhradní mateřství není ve světě žádná novinka. Této šance využilo i nespočet celebrit.

Náhradní matky mají v životech lidí místo od nepaměti, i když jsou v leckterých zemích nelegální. Z pomoci bezdětným párům se stává velký byznys. Zároveň však tyto matky pomáhají párům dostat to, co chtějí. Mezi takovými lidmi jsou samozřejmě i celebrity, které s rodičovstvím čekaly třeba příliš dlouho, nebo se naopak nemohly dočkat.

1) Cristiano Ronaldo a jeho syn

Takovým případem je i fotbalista Cristiano Ronaldo, který sice už pár let chodí s ruskou modelkou, opatrovnictví syna je však jen na něm. Ten se mu narodil v roce 2010 během Světového poháru v Jižní Africe. Ronaldo zaplatil přes deset milionů dolarů, aby se nikdo nedozvěděl, kdo je matkou jeho dítěte.

Malý a velký Cristiano Ronaldo s modelkou Irinou Shayk, Foto: isifa.com

2) Elton John a David Furnich

V ten samý rok se narodil syn i této slavné dvojici. Samozřejmě že homosexuální páry využívají náhradních matek poměrně často, výjimkou nebyl ani Elton John se svým partnerem. V roce 2010 na Štědrý den anonymní matka přivedla na svět jejich syna Zacharyho, o tři roky později syna Elijaha.

3) Sarah Jessica Parker s manželem

Přestože Sarah Jessica Parker společně s Matthewem Broderickem povili jednoho syna, v roce 2009 požádali náhradní matku, aby jim přivedla na svět dvojčátka – holčičky. Na rozdíl od Ronadla však náhradní matku přijali do svého života.

4) Neil Patrick Harris a David Burtka

O jejich roztomilé rodince už jsme napsali mnoho. Po několikaletém vztahu se tito dva herci rozhodli, že jejich partnerství už je připravené na takovou životní zkoušku, jakou děti můžou být. Náhradní matka jim porodila dvojčátka – chlapečka a holčičku. Bude jim pět let a díky sociální síti Twitter mohou fanoušci seriálové hvězdy sledovat i její rodičovství.

Takových párů je však o dost víc. Mezi další můžeme počítat Nicole Kidman s nynějším manželem Keithem Urbanem, ale i Michaela Jacksona, kde je náhradní matka v podstatě známá...

Sledujte Vyrván z lůna už v sobotu ve 20.00 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.