Nahá jsi krásná: Nekonečný boj s kily navíc

Chcete vidět několik proměn z ošklivého káčátka v půvabnou mladou dámu? Nenechte si ujít pořad Nahá jsi krásná, kde se dočkáte změn ve vizáži hned několika žen. Reprízu vysílá Prima LOVE.

Pořadem provází kadeřník Libor Šula, který momentálně dohlíží na soutěžící o post ve firmě Nory Mojsejové v pořadu Televize Prima ŠÉFKA. Všechny účastnice se musely ukázat v plavkách naproti zrcadlu a s Liborem konzultovat svou postavu.

Aktérky pořadu měly společných několik problémů: nespokojenost s vlastní postavou, odmítání odhalovat se, neschopnost umět zvolit správné oblečení a líčení. Právě s těmito nedostatky jim pomohli odborníci a výsledek byl pokaždé odměněn zvýšeným sebevědomím všech dam.

Připomeňte si, jak změna účesu a vhodně vybraný šatník dokážou zázraky na Prima LOVE buď ve čtvrtek večer, nebo v pátek dopoledne.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.