Na Prima love uvidíte nově seriál Kriminálka Stuttgart

Pondělní večer na Prima love bude tentokrát věnován dalším kriminalistickým případům. Tentokrát budeme chytat zločince se speciální policejní jednotkou Kriminálka Stuttgart. Už dnes ve 20.05 na Prima love!

Astrid Margarethe Fünderich

Düsserdolfská rodačka Astrid Margarethe Fünderich alias vrchní komisařka Martina Seiffert má za sebou dvacetiletou hereckou kariéru. Největší slávu jí přitom přinesla účast v mnoha německých krimiseriálech. Nejvíce se do paměti fanoušků krimi Astrid bezpochyby zapsala jako komisařka Eva Glaser ve slavných Specialistech na vraždy.

Po boku psychiatra Borna působila mezi lety 1998–2002 a své účinkování v seriálu ukončila efektně – její postavu totiž zavraždili. Fünderich se však objevila i ve Wolfově revíru či Kobře 11.

V Kriminálce Stuttgart hraje od jejího počátku, tedy roku 2009. A zajímavost na závěr? Herečka je vášnivou parašutistkou a angažuje se v pomoci nemocným dětem.

Karl Kranzkowski

Kranzkowski, který v seriálu hraje komisaře Michaela Kaisera, se celou svou víc jak 30 let trvající kariéru věnoval převážně divadlu, diváci ho však mohli zaznamenat i v několika německých seriálových – jak jinak – krimi produkcích.

Stejně jako jeho kolegyně Fünderich si střihl roli ve Wolfově revíru, ale zahrál si i v Polizeiruf 110 a německé krimi klasice Místo činu.

Peter Ketnath a Nina Gnӓdig

Poměrně pestrý profesní život má zatím Peter Ketnath alias Joachim „Jo“ Stoll. Devětatřicetiletý herec získal první filmové zkušenosti na New York Film Academy. Filmový debut si odbyl v hlavní roli dramatu Und keiner weint mir nach. Zajímavostí je, že hudbu k tomuto snímku složil Karel Svoboda. Zahrál si i v třídílné televizní sérii Mannovi – Román století a dočasně pracoval v Brazílii, kde ztvárnil hlavní roli ve filmu Kino, aspirin a supové oceněném v Cannes. Koncem 90. let studoval filozofii, psychologii a filmovou vědu na Svobodné univerzitě v Berlíně.

Nina Gnӓdig mezi lety 2003–2005 působila ve Státním divadle v Drážďanech, poté zamířila do Berlína, kde před kamerou debutovala rolí Dominiky Grafs ve snímku Červený Kakadu. Rok také působila v telenovele Láska v Berlíně, za roli ve filmu Little Paris pak byla nominována do předvýběru na Německou filmovou cenu za rok 2009. V Kriminálce Stuttgart hraje komisařku Annu Badosi.

Nová série Kriminálky Stuttgart každé pondělí na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.