Na podzim budete na Love s pořadem New look hledat své nové já!

Na podzim se můžete těšit i na nový televizní pořad na Prima love. Pořad New Look představuje filozofii, že každá žena je krásná. A my z vás tu ženu opravdu uděláme!

NEW LOOK je lifestylový televizní týdeník, ve kterém je hlavním motivem proměna televizní divačky. Podtitul pořadu je „Najděte své nové já!“. Příběhy, osudy, emoce, dojetí i radost – tyto pocity pořad přináší a vzbuzuje.

Moderátorkou pořadu je krásná a oblíbená Eva Decastelo, která sama už prošla mnoha proměnami. „Jsem ráda za tento pořad. Nejvíce mě baví, že to není jen o tom ženy předělat. Někdy stačí jen málo, abychom jim s týmem profesionálů dokázali, že jsou krásné. Jindy jsou to pro změnu zase velmi zajímavé osudy, které jsou jako z knižních románů,“ popisuje NEW LOOK moderátorka.

Honza Kořínek je vlasový hairstylista

Dokazujeme, že každá žena je krásná, jen některé potřebují pomoci. Někdy více, někdy méně. Tým plný profesionálů přistupuje ke každé divačce individuálně. NEW LOOK přináší aktuální trendy z oblasti fashion, beauty i životního stylu. Rozhovory s VIP osobnostmi i pohledy do jejich soukromí a náhled na jejich životní styl.

Klaudie Havlová, visážistka

Za projektem stojí uznávaný kadeřník Honza Kořínek. Vytvořil tým, který pro divačky hledá nová já. Společně s ním a Evou Decastelo k výrazným tvářím patří i vizážistka Klaudie Havlová. „Bylo pro nás důležité vymyslet koncept, který se bude líbit a který bude bavit. Nechceme nijak mentorovat nebo poučovat, rádi bychom jen ukázali a nabídli určitou alternativu. Snažili jsme se vymyslet koncept, ve kterém si každý najde něco. Nejen ženy, ale třeba i muži u nás budou moci nahlédnout do ono ženského světa a třeba své partnerky i lépe pochopit,“ říká majitel producentské firmy a zároveň i kadeřník Honza Kořínek.

V pořadu NEW LOOK tak nebudou chybět rady a tipy uznávaných odborníků ve svém oboru. Soutěže o zajímavé ceny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.