Myslíte si, že máte doma nepořádek? Podívejte se na ty nejšpinavějí domy

Neumyté nádobí vám přetéká ve dřezu a prach jste utírali naposledy o Vánocích? Nemusíte mít výčitky, že neuklízíte. Věřte, že ve světě jsou na tom někteří lidé o dost hůř. Jak se vůbec lidem žijícím v extrémním nepořádku žije? Jsou za takovým chováním nějaké důvody? To se dozvíte na Prima love.

Myslíte si, že k běžným životním věcem patří mít setřený prach, umyté nádobí, zameteno, vyžehleno nebo ustláno? Co když vám ale ukážeme ty nejhorší a nejšpinavější domovy Anglie? Na televizním kanálu Prima love můžete od pondělí do pátku v 11.55 sledovat britskou reality show Máte doma uklizeno? Ani v případě, že kolem poledne jste v práci či ve škole, není nic ztraceno. Na všechny díly se můžete podívat v televizním archivu Prima Play.

Na kuchyňských linkách se jim zvesela prohánějí bakterie salmonely a v domě plném odpadků mají vyhrazené dva metry čtvereční pro svůj osobní prostor. Stojí vždy za takovým životním stylem choroba, nebo za to mohou úplně jiné důvody?

Početné rodiny a single rockové hvězdy

Dvojice expertek na hygienu, Kim Woodburn a a Aggie MacKenzie, odhaluje tajemství špíny a nepořádku ve všech britských domácnostech. Ve druhé sérii této oblíbené reality show se tak podíváme nejen do zákulisí početných rodin, které nejsou schopné si rozdělit domácí práce, ale také i na single život rockové hvězdy. Kim a Aggie bohužel nacházejí vždy to samé – katastrofální stav kuchyně, chlupy na místech, kde byste to nečekali a línou rodinu, která potřebuje vysvobodit ze spárů bordelu.

Druhá série pořadu „Máte doma uklizeno?“ můžete sledovat každý den od 11.55 na kanálu Prima love a ze záznamu na portálu Prima Play!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.