Muž se jménem Skála se promění za trest ve vílu Zuběnku!

Slavný hokejista se baví tím, že protihráčům vyráží zuby. Když prohlásí, že na vílu Zuběnku nevěří, poštve si proti sobě celou pohádkovou říši. Ta muže jako skála přetaví za trest právě na Zuběnku. Rodinou komedii uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15!

Derek Thompson je drsný hokejista, který s oblibou vyráží svým spoluhráčům zuby. V hokeji se mu kvůli zranění právě moc nedaří, a tak není dobře naladěn. Vzhledem k jeho nemilosrdné pragmatičnosti jsou mu lhostejné naděje a sny malých fanoušků. Když jednoho dne téměř přesvědčí dcerku své přítelkyně Carly, že víla Zuběnka neexistuje, dojde trpělivost nejen Carle, ale vzbudí to velkou nevoli i v pohádkové říši. Derekovi je udělen speciální trest – na jeden týden je proměněn ve vílu Zuběnku se vším všudy – tedy včetně nadýchaných křídel a magické hůlky. Zpočátku má Derek velké problémy; nemá nejmenší tušení, jak si má poradit s křídly, snaží se být nenápadný, ale moc mu to nejde. Postupně se však učí kouzla od svých okřídlených nadřízených a přichází na to, jak zvládnout vílí povinnosti. A co víc, začnou se mu vybavovat jeho dávné dětské sny...

Slavná Skála z wrestlingu

Americký herec Dwayne Johnson netušil, že mu život přichystá poměrně bohatou hereckou kariéru. Tento dvoumetrový čtyřicátník měl totiž zpočátku slibně našlápnuto v americkém fotbalu. Kvůli vážnému poranění zad však fotbalu musel zanechat. Jako správný sportovní závislák na vypocených endorfinech se však sportu nechtěl vzdát, a tak ho napadl wrestling.

Král Škorpion

Wrestling sice začínal jako pouťová a cirkusová atrakce, do smíchu však bojovníkům často není. I když je součástí wrestlingu divadlo pro diváky, pořád obsahuje tvrdé souboje. A tak se může stát, že některé souboje můžou skončit zraněním, ale klidně i smrtí, přestože jsou zápasy v podstatě dopředu domluvené. Wrestling existuje jako forma zábavy už od 60. let, v té doby byl nejpopulárnější v Brazílii, ale i v USA a Kanadě má velkou historii. Překvapivě kladný vztah k wrestlingu má i Japonsko a Mexiko.

A tak Skála, jak se mu přezdívalo, započal svou kariéru wrestlera, která mu náramně seděla. Jeho mohutné tělo a showmanství bylo proslavené po celém světě, ostatně i jeho tatínek s dědečkem se wrestlingu také úspěšně věnovali. Jenže pak přišla filmová nabídka, která si žádala dokonalé a vypracované tělo bojovníka. Dwyne se ukázal jako bojovník Mathayus v blockbusteru Mumie se vrací. Sice mu natáčení trvalo pouhé dva dny, fanoušci filmu si ho však všimli. A Dwaynovi byla rázem nabídnutá hlavní role v samostatném filmu Král Škorpion.

Vy si tuhle hvězdu můžete užít v rodinné komedii, kterou uvidíte v pátek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.