Multitalent Jason Segel. Zpívá, hraje a je na blondýnky

Kdo by si neoblíbil Marshalla ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku? Jeho představitelem je Jason Segel. Mrkněte na pár zajímavostí o tomto sympaťákovi. Nejen herectví je totiž jeho chlebem. Další díly seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek v 18.55 a 19.25 na Prima love.

Spousta aktivit

Herec, scenárista, hudebník a textař – to je výčet aktivit, kterým se 194 centimetrů vysoký Jason Segel věnuje. Ačkoliv nejvíc ho proslavila a jeho kariéru pořádně nakopla právě role Marshalla Eriksena z HIMYM, je dobře známá i jeho spolupráce se scenáristou, režisérem, hercem a producentem Juddem Apatowem – pracovali spolu na televizní sérii Machři a šprti, svižné komedii Zbouchnutá nebo letošní novince Sex Tape (s Cameron Diaz v hlavní roli), kde si nejenže zahrál, ale taky se podílel na scénáři. Výrazně na sebe upozornil také jako scenárista i hlavní hvězda komedie Kopačky, kde si zahrál odkopnutého kluka, který si jede spravit nervy na Havaj.

A natrefí na svou bývalku. „Jason je skvělý improvizátor a takoví lidé mívají i talent na psaní. Ale scénář, který jsem od něj dostal, mě vyloženě nadchnul,“ řekl o pozadí vzniku Kopaček Apatow, který snímek produkoval. V té době Jason ještě natáčel slavný seriál, bylo však jasné, že se nemusí obávat statusu "herce jedné role".

Blond přítelkyně

Ačkoliv v seriálu Jak jsem poznal vaši matku se jeho vyvolenou stala zrzavá Lily, v reálném životě je Jason zjevně na blond kočky. Nějakou dobu randil s Michelle Williams a v současnosti chodí s australskou herečkou srbského původu Bojanou Novakovic, jež je taky světlovláska. Jason Segel pochází ze smíšené katolicko-židovské rodiny a sám se hlásí k židovské víře, nicméně říká, že zkusil od každého něco – chodil totiž do židovských i katolických škol.

Muzikantské nadání

A na závěr jedna ochutnávka z Jasonových hudebních exhibicí. Zatímco před 4 lety v listopadu na jedné akci překvapil diváky (nebo spíš divačky) písní, v jejímž refrénu zazpíval své telefonní číslo, někdy si dokonce odskočí zahrát s Maroon 5.

Jak jsem poznal vaši matku sledujete každý všední den v 18.55 a 19.25 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.