Seriály a filmy

20. listopadu 2014 16:00

Petra Kloidová

Místo činu vyšetřuje vraždy holek z Východu. Modelky umírají často

Místo činu a jeho oblíbená Charlotte bude vyšetřovat vraždu dvou mladých Bělorusek. Uvidíte v pátek ve 20.15 na Primě. Dívky se slovanskou krví jsou známé tím, že jsou krásné, ale také se často stávají obětmi vrahů. Třeba takové topmodelky.

Co se bude v Místě činu dít? Charlotte Lindholmová je tentokrát povolána do městské spalovny, kde objevili zaměstnanci mrtvolu. Jedná se o šestnáctiletou dívku nucenou k prostituci, kterou kdosi hodil do odpadků. Její osud se Charlotte hluboce dotkne a pro dopadení pachatele je odhodlaná udělat vše…

Na jednom večírku pro prominenty dojde k brutálnímu znásilnění dvou dívek z Běloruska. Jedna z nich útok přežila, druhá je ale nalezena už mrtvá. Vyjde najevo, že obě byly přivezeny z Běloruska ještě s dalšími osmi dívkami. Inspektorce Lindsholmové je jasné, že v této záležitosti má prsty známý místní mafián Koschnik. Podezírá také prokurátora Von Brauna, kterého Koschnik vydírá. Von Braun je zanedlouho nalezen mrtev – spáchal sebevraždu. A Koschnik donutí svého poskoka Littchena, aby vzal vraždu na sebe...

Dramatický příběh si můžete užít na Prima love v pátek ve 20.15!

Bohužel se takové věci nedějí jen v seriálech, ale i ve skutečnosti. Podívejte se na krásné modelky, které se staly obětí vraha.

Minulý týden otřásla celým Českem zpráva, že byla nalezena mrtvá ve svém libereckém bytě modelka Kateřina Netolická. Ta patřila ve světě mezi topmodelky, které dostávaly ty nejluxusnější zakázky. Teprve šestadvacetiletou modelku, která dělala závodně i thai-box, našel její bratr. Příčina smrti není stále známá.

Podívejte se na další krásky, které zemřely příliš brzo:

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.