Michael Douglas a jeho život

Známe ho z rolí charakterních mužů, kteří mají ego velké jako pátrací balón. Je to filmová ikona protínající osmdesátá a devadesátá léta, kdy se představil v nezaměnitelných erotických thrillerech...

Americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a brzy budoucí exmanžel herečky Catherine Zeta-Jonesové. Jako herec dostal i několik úspěšných sošek filmových ocenění, jako je Oscar, tři Zlaté glóby, ale i přestižní divadelní cena Tony.

Herectví má v rodině

Michael pochází z umělecké rodiny, všichni známe jeho slavného otce, herce Kirka Douglase, jenž patří od 60. let k velkým hollywoodským hereckým hvězdám, i jeho maminka Diana Dill je známá britská herečka.

Svá studia na univerzitě v Yale nedokončil a začal studovat herectví na kalifornské univerzitě v Santa Barbaře (jeho spolužák a kamarád zde byl Danny DeVito), později svá studia herectví dokončil v New Yorku.

Vy ho můžete tento týden vidět v neděli na Prima love ve 20.15 ve filmu Honba za klenotem Nilu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.