Meredith Grey z Chirurgů ukázala ve svých letech skvělou postavu!

Ač ji po světě proslavil „outfit“ v podobě lékařského pláště a chirurgických „doplňků“, v reálu herečku Ellen Pompeo móda dost baví. Mrkněte na pár šik fotek, které nedávno zveřejnila. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:20 na Prima Love.

Pařila s Nicole

Jako pořádná vamp dračice Ellen působila třeba na oslavě narozenin Nicole Richhie. S natočenými vlasy v sexy střižených šatech to šestačtyřicetileté herečce tuze seklo.

Ellen Pompeo už jste mohli jednou vidět, že móda ji rozdhoně není cizí, naopak. Nedávno se tak na Instagramu pochlubila s krásnými fotkami ve venkovském stylu, kde ji pózovaly dokonce i slepice. Jak se to krásné herečce povedlo sice netušíme, ale přinášíme vám poslední fotografie z focení, které bylo více než sexy.

Pozvánka na novou sezónu

A na závěr přece jen jedna záležitost v plášti. Ellen nedávno pozvala fanoušky ke sledování (už) 13. řady populárního seriálu. A to rovnou scénkou se svou kolegyní Camillou Luddington alias Jo Wilson.

Amelia spojí síly se Stephanií

A co přinese další díl slavného seriálu? Meredith se snaží najít chůvu, neboť chce navštívit Dereka. A obzvlášť komplikovaný případ čeká Amelii a Stephanii – musí spojit všechny síly, co mají, aby ho zvládly.

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:20 na Prima Love.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.