Manžel hlavní hrdinky Zločinů ze sousedství je nejlepší přítel herce ze Sběratelů kostí

Patrně nejbližší postavou Annabeth Chase je v seriálu Zločiny ze sousedství její manžel Jack Chase. Ostatně s rodinou je spjatý i děj seriálu – na jeho počátku se totiž Annabeth vrátila právě z rodičovské dovolené. Než si dáte další díl, mrkněte na pár zajímavostí o představiteli Jacka.

“Manžel” hlavní hrdinky Zločinů ze sousedství umí zpívat!

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Kvůli herectví opustil školu

Jacka hraje Christian Kane. Rodilý Texasan s indiánskými předky přišel na svět 27. června 1974 v Dallasu. V mládí se věnoval wrestlingu a fotbalu, později na nějakou dobu zakotvil u studia historie umění, ale nakonec u něj zvítězila vášeň pro herectví a ještě před závěrečmi zkouškami školu opustil.

Je to kamarád Boothe

První televizní role Christianovi přiletěla ve 23, kdy ztvárnil country zpěváka v seriálu Fame L.A. O něco později si zahrál také právníka Lindseyho MacDonalda v seriálu Angel. A právě při tomto natáčení se seznámil s Davidem Boreanazem, který tu měl hlavní roli upíra Angela, a stali se (prý) nejlepšími kamarády.

Davida můžete vídat na Prima Love jako Seeleyho Boothe ve Sběratelích kostí. Christian, který prý nikdy nebral žádné hodiny herectví, se později objevil i v dramatu Vysloužilí lvi, romantické komedii Líbánky či historické minisérii Na Západ a seriálu Dokonalý podraz.

Zpívá jako o život

Tento týpek nicméně není jen herec, ale také zpěvák pohybující se na pomezí country a rocku. Působil v kapele Kane, kterou spoluzakládal a jež má na kontě dvě alba, momentálně vystupuje pod svým celým jménem.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.