Má talent: Takový nástroj jste ještě neviděli!

Soutěž Amerika má talent pokračuje jako každý pátek na Prima love ve 20.15! A jde do tuhého. Čeká vás čtvrtfinále, tedy čtyřicet osm nejlepších, z kterých diváci vyberou dvanáct talentů. A vy uvidíte muže, který umí zahrát impozantní koncert na vše, co si jen umíte představit!

Posledních čtyřicet osm talentů se klepe za oponou. Pro někoho je postup otázkou života a smrti. Rozklepaný tanečník Turf čeká na vystoupení své konkurence. Postup a vítězství ho může vytáhnout z bryndy, které se říká bezdomovectví. Víc o jeho osudu se dozvíte tady.

Ani další soutěžící, William Close, neměl k bezdomovectví daleko. Jako profesionální hudebník se před čtyřmi lety vrátil unavený z koncertu. Pak už ho jen probudil všudypřítomný kouř zahalující všechno, co kdy miloval.

"Shořelo mi naprosto všechno. Všechny mé nástroje, všechno, co jsem miloval. Celý domov. Měl jsem chuť se odstěhovat a začít někde jinde úplně znovu, vykašlat se na další vydělávání peněz na hudební nástroje, které k práci potřebuji," říká. Naštěstí pro nás to neudělal. Vzchopil se a začal znovu vyrábět impozantní nástroje, na které je schopný odehrát hodinový koncert. William hraje v Talentu na obrovské struny, které jsou natažené přes půlku pódia. Vytvořil i bubny. A ve čtvrtfinále ho uslyšíte i zpívat. Jeho hudba je dramatická stejně jako jeho život. Koncert Williama Close je potěšení nejen pro uši, ale nestačíte zírat, na co všechno se dá hrát.

Podívejte se sami, jak překvapil porotu, která nevěřila vlastním očím ani uším!

"Jsi technik, jsi bavič a výborný muzikant!" chválí ho Howard Stern.

"Nikdy jsem neviděla nic tak profesionálního. Ty vyčníváš nad všechno, co jsem na tomhle pódiu viděla!" unešeně komentuje Sharon Stone.

Kromě skvělého Williama a jeho strun uvidíte i mentalistu Erica Dittelmana, během jehož vystoupení vám opravdu přeběhne mráz po zádech. Joe Castilo umí zase perfektně vyprávět příběhy. Ne jen tak ledajeké. A už vůbec ne mluvením. Vypráví pískem.

To vše uvidíte dnes na Prima love ve 20.15! Amerika má talent

Ve čtvrtfinále uvidíte i impozantní technickou light show! Podívejte se na video!

Hluchý tanečník a souboj dvou nejlepších streetdancerů? Více se dozvíte zde

Vydíral porotce Afghánistánem!

Viděli jste ulítlejšího tanečníka? Turf si láme ruce a nohy!

Nejlepší hlášky z amerického talentu!

Znáte nejironičtější porotce všech dob? Jsou v pořadu Amerika má talent!

Proč je Amerika takovým hnízdem talentů?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.