Lady Gaga si bere (nejen) v klipu hvězdu ze seriálu Záchranka San Francisco

Taylor Kinney je dobře stavěný herec, což nám dokazuje každou středu ve 23.30 v seriálu Záchranka San Francisco. Je mu jednatřicet a právě prožívá vzestup své kariéry. Abychom mu nekřivdili, není to jen tím, že chodí s popovou divou Lady Gaga, s kterou se seznámil během natáčení jejího klipu.

Taylor Kinneyje proti svým hereckým kolegům ještě nováček. Jak to tak bývá, jeho pomněnkové modré oči a mužný vzhled ho předurčily koketovat i s modelingem. Podívejte se na něj a musí vám být hned jasné, že v modelingu slavil poměrně velké úspěchy. Horda svalů a žádný mozek není jeho případ, před svým showbyznysovým vpádem vystudoval obor podnikání na vysoké škole.

Seriál Záchranka San Francisco byl jedním z jeho prvních seriálových kroků. Taylor hraje postavu záchranáře Glenna Morrisona, který je v záchranářském týmu začátečník. Proslul ošklivými kanadskými žertíky. Ostatní se vsadili, jak dlouho mu potrvá, než sbalí svoji kolegyni. Život má ale tak trochu zamotaný a komplikovaný... Více se o dalších postavách a dění seriálu dozvíte TADY.

Taylor momentálně slaví úspěchy v seriálu The Vampire´s Diaries. Jeho největší fanynkou je jeho přítelkyně a světová hvězda Lady Gaga. Je skoro až roztomilé, jak na sociální síti Twitter každý večer upozorňuje na další epizodu seriálu, kde se Taylor objeví. "Abych řekl pravdu, trochu mě to překvapilo, jak je na mě hrdá a neustále mě propaguje. Ale je to moc hezké. Jsem šťastný chlap." Jak asi musí vypadat takový vztah amerického herce a superstar, která se pasuje na vesmírnou matku, jež rodí "všechno to divné", co na světě vůbec můžeme potkat? "Normálně. Gaga má vesmírnou loď, s kterou se strašně snadno dostává z bodů A do bodu B. Vídáme se často, i když náš život je hodně o cestování. Ale funguje to," směje se Kinney.

Taylor si vytvořil Gaga nevěstu

Se svoji vesmírnou partnerkou se potkal během natáčení poetického klipu You And I. Klip se drží stále stylu "gaga" , surrealismus mu je vlastní. Gaga je jako mořská panna uvězněná ve smaltované vaně někde na americkém zapadákově. V moci ji má její ženich v bílém, Taylor Kinney, který si s ní jako s ženou může dělat všechno, co mu přijde na jeho zhýralou mysl. Vytváří si tak trochu druhou Frankensteinovu nevěstu...

Co na klip říkáte vy?

Taylorovi to v roli ženáče viditelně jde. Dokonce se říká, že se svojí vyvolenou chystá opravdovou svatbu toto léto. Jak zvládá adrenalin v seriálu Záchranka San Francisco, uvidíte každou středu od 23.30!

V novém seriálu San Francisco hraje i seriálová chůva z Dextera!

Podívejte se na sexy uniformy ze seriálu Záchranka San Francisco

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.