Kvůli natáčení seriálu propadla ve dvanácti anorexii

Scarlett Pomers alias Kyra, dcerka Reby ze seriálu Deník zasloužilé matky, je jedna z hereckých hvězdiček, která "rostla" v rámci populárního seriálu. V pubertě se však začala potýkat se strašákem mnoha dospívajících a ze seriálu načas vypadla.

Další díl seriálu Deník zasloužilé matky uvidíte ve středu ve 12.55 a 18.55 na Prima love.

Nebezpečné hubnutí

Scarlett začala v seriálu působit jako dvanáctiletá – v roce 2011. Čtyři série "vyrůstala" se svou seriálovou postavou, počátkem páté však najednou její postava zmizela. Pomers totiž spadla do šlamastyky jménem anorexie. A bylo třeba, aby se dala dohromady – v nejhorší fázi nemoci totiž vážila pouhých 33 kilogramů! Z léčebny Scarlett pustili v lednu 2006. Do seriálu se vrátila až v 6. sérii, v reálném životě pak začala spolupracovat s organizací pomáhající lidem s poruchami příjmu potravy

Časopis Teen People ji také pro její úsilí v boji s nemocí zařadil do žebříčku dvaceti dospívajících, kteří "změní svět". Herečka našla navíc útěchu v praktikování jógy a dokonce si udělala certifikát, aby ji mohla předcvičovat. "Jóga mi pomáhá cítit se dobře. Byl to poslední krok k tomu nechat toho démona jít," uvedla Scarlett k boji s anorexií. Mimochodem její návrat do 6. série je doprovázen jednou černohumornou hláškou, kterou však zatím není vhodné prozrazovat.

Dala se na hudbu

Vedle herectví se Scarlett (která v dětství začala kariéru účinkováním ve Star Trek: Voyager a z posledních let si ji můžete pamatovat třeba z Erin Brockovich) věnuje také hudbě. V roce 2010 vydala debutové EP Insane a tentýž rok také nazpívala píseň It´s a Long Way to the Top (If You Wanna Rock´n´Roll) na album Rock & Roll Train: A Millennium Tribute To AC/DC.

K tomu všemu se také věnuje břišním tancům a miluje surfování.

Další díl seriálu Deník zasloužilé matky uvidíte ve středu ve 12.55 a 18.55 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.