Kůstka s Boothem v přestrojení: poznejte další slavné páry

Co přinese další díl Sběratelů kostí? Kůstku a Boothe v přestrojení! Pár se vydá do indiánské rezervace na partnerskou terapii, jíž se zúčastnil i muž, jehož mrtvola skončila ohlodaná u popelnic. Než zjistíte, kde se to zvrtlo, připomeňte si další známé filmové „manžele v utajení“.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.05 na Prima love.

Mezi amiši

Na útěku před finančákem jsou někdejší newyorský zbohatlík s rozmazlenou manželkou v komedii Vidláci. A nenapadne je nic lepšího než se ukrýt v komunitě prudérních amišů, z čehož pramení nejedna srandička. Ústřední pár v sedmnáct let staré komedii ztvárnili Tim Allen (Kutil Tim) a Kirstie Alley (Kdopak to mluví).

Sarah na maloměstě

Na podobnou notu hraje i komedie Morganovi z roku 2009. Tady se jinak úspěšný pár z Manhattanu (Sarah Jessica Parker a Hugh Grant) na počátku potýká s potížemi v manželství. Pak se stanou navíc svědky práce nájemného zabijáka a ten jim je v patách.

FBI je v rámci ochrany svědků pošle z New Yorku do městečka ve Skalistých horách a netřeba dodávat, že i tady čeká velkoměšťáky střet s venkovskou realitou. Neboť městečko Roy, kde se natáčelo, má pouhopouhých 300 obyvatel.

Drsní Smithovi a jejich (ne)reálné manželství

Trochu jinak na tom jsou slavní pán a paní Smithovi. Zdánlivě dokonalý manželský pár totiž ve skutečnosti tvoří dva zabijáci, kteří mají za úkol odpravit jeden druhého. Snímek se však proslavil i tím, že se během něj dali dohromady Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří o pár let později naskočili do opravdového, a prozatím se zdá, že i výrazně klidnějšího manželství.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.05 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.