Kůstka je zpět. A vyšetřuje záhadnou smrt na silnici

Seriál Sběratelé kostí jede dál na Prima love! Co se právě teď děje u Kůstky a Bootha? Kůstka–máma se vrací do práce. Co ji čeká? Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Kůstka porodila dceru Christine a do práce skočí pěkně zostra. Případ, který musí řešit, totiž není nic jednoduchého. Na silnici leží ostatky ženy, kterou přejelo několik aut. Hlava chybí – na místě však vyšetřovatelé najdou spoustu slevových kuponů. Kdo byla milovnice nákupů a co se jí stalo? U rozlousknutí případu tentokrát asistuje zvláštní agentka Genny Shaw v podání Tiny Majorino.

Hostující herečka Majorino se před kamerami pohybuje od raného dětství. V televizi se poprvé objevila jako pětiletá, svůj filmový debut si pak v devíti odbyla rovnou po boku Meg Ryan v dramatu Když muž miluje ženu. Ztvárnila také děvčátko Enolu v Costnerově Vodním světě, později byla i Alenkou v adaptaci slavného Carollova románu. Po roce 2000 se však proslavila hlavně jako počítačová expertka Cindy „Mac“ Mackenzie v kultovním teenagerském seriálu Veronica Mars. Upírku Molly si střihla v páté sérii neméně slavného True Blood, jako stážistku Heather Brooks ji zas znají fanoušci Chirurgů. Majorino je i muzikantka, s bratrem působí v rockové kapele.

A perlička z úterního dílu na závěr?

Cam má starosti. Její dcera Michelle randí se stážistou Finnem, což se však matce vůbec ale vůbec nelíbí.

Sběratele kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.