Kůstka dnes zjistí, že je těhotná! Booth prověří sám sebe

Fanoušci Sběratelů kostí jistě vědí, že Booth má za sebou gamblerskou minulost, která s ním pořádně zamávala. Booth bude muset vyšetřovat vraždu gamblera a vyšetřování ho přenese do velkého pokušení. A Kůstka? Ta zjistí neuvěřitelnou věc...

Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Parádní novina ve Sběratelích kostí! A také malé osobní drama. Kdo ho prožije? Agent Booth!

Booth bude prověřen jednou z největších zkoušek

Ten má totiž pořádného kostlivce ve skříni. Jak si skalní fandové pamatují, Seeley Booth měl svého času pořádné problémy s gamblerstvím. A ejhle, případ ho teď nutí vrátit se v utajení rovnou do jámy pekelné… Tedy hráčského prostředí. Udrží svou vášeň na uzdě, nebo se utrhne ze řetězu? Bude to napínavé!

Vyšetřovací tým je povolán k případu v drtičce nalezených ostatků muže. Analýza kostí ukáže, že se jednalo o stěhováka Jeffa Dovera. Aubrey zjistí, že Jeff měl špatné vztahy se svým kolegou Dustinem Westem, který mu půjčil peníze a Jeff je prohrál v pokeru. Dustin však agentům řekne, že večer před vraždou mu Jeff poslal zprávu, kde zmiňoval, že v pokeru vyhrál 28 000 dolarů.

Booth navrhne, že se infiltruje do pokerového doupěte a najde mezi hráči vraha. Kůstka i Aubrey však mají z tohoto plánu obavy, protože Booth byl v minulosti závislý na hazardu. Boothovi se však mezi pokerové hráče skutečně podaří dostat. Všimne si, že u stolu je kamera, která hráčům umožňuje prohlédnout si předchozí hry. Díky Boothovi pak přes kamery Angela určí totožnost jednotlivých pokerových hráčů. Zjistí, že jeden z nich, Nate Crowe, vlastní baseballovou pálku ze dřeva, které se našlo v Jeffových ostatcích. Nate Jeffa zabil, protože kvůli němu prohrál spoustu peněz. Booth Natea zatkne, ale sklony k závislosti se v něm znovu probudí.

Čtvrtý/á do party

A pořádně vzrušující událost ho čeká i doma! Kůstka totiž zjistí, že bude mít druhé dítě! Zápletkou scenáristé předloni reagovali na to, že otěhotněla představitelka Kůstky Emily Deschanel. Ta v červnu porodila druhého syna. Kdo přibude k seriálové dcerce Christine se však ještě uvidí.

A kvůli jakému případu Booth pokouší svou starou závislost?

Uvidíte v seriálu Sběratelé kostí v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.