Kůstčin brácha na scéně! Co víte o pohledném syčákovi?

Rodinná záležitost! Tak to tentokrát čeká Temperance „Kůstku“ Brennan. V pořádném maléru je totiž její starší bráška. Pronásleduje ho ostřelovač! Než zjistíte, kvůli čemu, mrkněte na pár zajímavostí o Kůstčině nejbližším příbuzném! Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte ve středu ve 21.15.

Milovala ho

Docela dobrodružné měl Russ Brennan už dětství. Ono není úplně běžné, když vám váš otec v sedmi letech řekne, že už nejste Kyle Keenan, ale Russ Brennan. A že jestli to nevezmete na vědomí, zabijete tím svou mladší sestru. Právě s tou měl Russ po celé dětství velmi blízký vztah. A Temperance, která se sama narodila jako Joy, ho naprosto zbožňovala.

Odešel před zmizením

Nicméně v 19 Russ domov opustil a krátce poté zmizeli i Christine a Hank Brennanovi, Kůstka Russe představila v první řadě, poté co neznámé ostatky ženy identifikovala jako tělo své vlastní matky…

Ta byla zavražděna dva roky po záhadném zmizení a právě informace od Russe nakonec vedly k odhalení vraha.

Žádný svatoušek

Rodiče Brennanovi k opuštění děti donutila kriminální „kariéra“, ani Russ však nebyl žádný svatoušek. Pracoval sice jako automechanik v Severní Karolíně, ovšem na svědomí má nějaké ty přestupky a zločiny… Na druhu stranu je i milující táta dvou nevlastních dcer Hayley a Emmy.

Co nebo spíš kdo mu ale stále usiluje o život?

Uvidíte ve středu od 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.