Která z modelek Victoria´s Secret vydělala za letošní rok nejvíc?

Pravé Vánoce jsou pro všechny milovníky ženské krásy trochu dříve než 24. prosince. Jako každý rok se totiž andílci spodního prádla Victora´s Secret na začátku prosince vydají na přehlídkové molo. Kolik tyhle holky s dokonalými mírami vydělávají?

Jedna z nejslavnějších firem vyrábějících spodní prádlo každý rok pořádá show, která už se stala americkým folklorem plným dokonalých těl a amerických úsměvů. A také trochu jiných těl, které jinak vídáte na přehlídkových molech. Místo mdlých výrazů a ženských těl připomínajících dívčí tělíčka se na vás usmívají sexbomby s rozevlátými vlasy, sexy úsměvem a opálením z Kalifornie. Pracovat pro komerční značku jako je Victoria´s Secret je pro modelky svatý grál. Proto většina z těchto dokonale vyrýsovaných žen patří do žebříčku nejlépe vydělávajících modelek. Kolik si vydělali andílci za rok 2014?

Panenka Doutzen Kroes a Adriana Lima vydělaly 8 milionů dolarů

Holanďanka s panenkovskou krásou vydělala za rok 2014 osm milionů dolarů. Podle časopisu Forbes patří na druhé místo žebříčku nejlépe placených modelek za loňský rok. Osm milionů samozřejmě nevydělala jen za to, že je tváří značky spodního prádla. Doutzen se také stala tvaří módních domů jako je Dolce a Gabbana, Valentino a Versace.

Uhrančivá kráska Adriana Lama, která má za ta léta pořád silný brazilský přízvuk, se letos rozvádí, ale také slušně vydělává. Nejoblíbenější andílek ve Victoria´s Secret pracuje nejdéle – od roku 2000.

Tyhle dvě krásky však spojuje jedna věc. Obě jsou maminky a Doutzen Kroes dokonce dvojnásobná.

Alessandra Ambrosio je třetí

Brazilka společně s Adrianou Limou vloni měla tu čest nést na svém těle milionové podprsenky zdobené diamanty a drahokamy. Přestože Alesandra není typickou modelkou (má krátké nohy a je drobnější) komerční zakázky se jí rozhodně nevyhýbají.

Vloni vydělala 5 milionů dolarů a na zmiňovaném žebříčku Forbesu se umístila na osmém místě. V konkurenci andílků je tedy na třetím místě. I Alessandra je už dvojnásobnou matkou.

Vyhublá Karlie Kloss a ebenová Jourdann Dunn zvyšují svůj příjem na přehlídkách

Holky, které brázdí i mola světových návrhářů splňují požadavky velikosti "ramínka na šaty", přesto předvádějí i na této sexy show. Vloni vydělaly 4 miliony dolarů a v žebříčku Forbes se umístily na dvanáctém místě. Na to, že jim je teprve dvacet jedna let, slušná čísla, že? Novinkou je, že letos se Karlie další show nezúčastní, hodlá se prý věnovat studiu.

Jedna z nejslavnějších sexbomb Candice Swanepoel překvapí

Asi všichni si pamatujeme modrookou sexbombu s dokonalým opálením. Candice pochází z Jižní Afriky a vydělává slušné peníze, i když překvapivě o něco menší než její kolegyně. Vloni na její účet přistály 3 miliony dolarů. Mezi světovými modelkami je tak "až" na šestnáctém místě.

Víte, kdo vydělává už skoro celou dekádu nejvíc ze všech modelek? Vydělává několikrát více než většina.

Je jím bývalý andílek Gisele Bündchen. Brazilka sice po svých třicátinách tolik aktivně nepracuje, ale za její několikanásobně vyšší příjmy může vlastní značka bot. Gisele se každý rok pravidelně pohybuje na platu okolo 47 miliónů dolarů ročně!

Pokud vás zajímá modelingový svět, podívejte se na Prima love v sobotu ve 20.15! Film Vražedný termín je drama o módním byznysu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.