Seriály a filmy

7. března 2011 10:50

Jan Štěpán

Křehkou Ally McBealovou měla nahradit jiná slavná herečka

Hlavní roli původně měla hrát Bridget Fondová. Calisty Flockhartové si producent seriálu všiml až na poslední chvíli.

Herecká hvězda Calisty Flockhartové by zřejmě nikdy tolik nezazářila, kdyby se producent seriálu Ally McBealové rozhodl do role ústřední postavy obsadit původně zamýšlenou Bridget Fondovou.

Tvůrce seriálu David E. Kelley měl vyhlédnutou Bridget Fondovou, pocházející ze slavného hereckého rodu. Producent s Fondovou spolupracoval už v roce 1992, kdy ji obsadil do hororové komedie Lake Placid, ke kterému i napsal scénář. Calista Flockhartová se na začátku své kariéry soustředila hlavně na divadelní herectví.

Vystřídala několik regionálních divadel a roce 1995 debutovala na vysněné Broadwayi v představení Skleněný zvěřinec od Tenneseeho Williamse. Tam si jí právě všiml producent David E. Kelley a nabídl jí, aby se zúčastnila konkurzu, na kterém se snažilo uspět několik set hereček.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.