Seriály a filmy

29. listopadu 2014 23:00

Petra Kloidová

Kravata, která se neušpiní, vám zachrání dobrou pověst a navíc přinese zábavu

Blíží se čas Vánoc, společenských večírků a plesů. S kravatou 21. století, která se nejen nikdy neušpiní, ale také propojí pocit společenské důležitosti a technické vyspělosti. Společenské chvíle budou pro muže daleko snesitelnější a navíc zábavné.

Vánoční čas a společenské večírky mohou být zéjmena pro muže, kteří nejsou zvyklí na nošení obleku, stresující událostí. Není to jen dokonalé gentlemanské chování, ale i takové obyčejné věci, jako je hlídání si kravaty. Není totiž nic horšího, než si kravatu polít červeným vínem nebo udělat společenské faux paus a vymáchat si vlastní kravatu v polévce během společenského oběda.

S kravatou ošetřenou revoluční nanotechnologií se vám nic takového nestane. "Kouzelná" kravata nanosilver® je jedinečný výrobek 21. století, se kterým se stanete jedničkou ve vašem okolí. Kouzlo této kravaty spočívá v provedení vysoce odolné ochrany, takže vám již nehrozí společenské znemožnění v případě potřísnění nápojem nebo jídlem.

Všechny výrobky s použitou nanotechnologií si můžete prohlédnout TADY

Tekutina a další znečištění po kravatě jednoduše stéká, případně je lze smýt vodou a vy zůstáváte stále čistí jako ze škatulky.

Nyní si mohou muži vychutnat jídlo bez stresu a ještě se zábavou, kterou umožní umístění jedinečného aktivačního kódu.

Kromě ošetřené kravaty tak získáte i zajímavý komunikační nosič. Po aktivaci speciálním kódem (ten obdržíte po zakoupení výrobku) si propojíte kravatu s chytrým mobilem nebo tabletem. Na interaktivním komunikačním centru tak získáte další funkčnost kravaty v podobě prezentačního, herního nebo vzdělávacího portálu.

Kravata 21. století už tedy není jen funkčním módním doplňkem, ale stává se zcela nově prostředníkem pro komunikaci a zábavu i při společnoské povinnosti. Vaše prestiž a zájem okolí tak bude opět vyšší.

Kravata je ošetřena revoluční nanotechnologií a nese v sobě kód, který po jeho aktivaci zajistí zábavu i poučení.

Zejména pro muže, kteří nejsou na její nošení zvyklí, nastává fáze neustálého hlídání si kravaty. S kravatou ošetřenou nanotechnologií už vám nehrozí žádné faux paus, jak se zúčastnit a neutrhnout si ostudu... Že není nic horšího než kravata namočená v polévce apod.? S těmito faux pas je už konec.

V nabídce jsou kravaty s nejmódnějšími designy, v úzkém i širokém provedení, dodávané v dárkové krabičce.

„Čas od času se mi stávalo, že jsem zažíval horké chvilky s kravatou, která mi při usedání vklouzla do talíře. Nechtěl jsem to řešit přehozením kravaty přes rameno, i když i to je možné vidět. Poslední kapkou byla zkušenost z výstavy, kdy se kravata nedobrovolně ´vybarvila´ po zakrojení do klobásy. Rozhodl jsem se to vyřešit, a protože pracujeme v inovativní oblasti, napadlo mě řešení za pomoci nanotechnologií. Současně jsem se vznikem nového produktu chtěl dát dárek i dalším uživatelům v podobě jeho spojení v zábavné interaktivní komunikaci s chytrými zařízeními, jako jsou mobil a tablet,“ říká spolumajitel značky nanosilver Ing. Ladislav Torčík

Tato funkční kravata není jediným funkčním produktem v nabídce české značky nanosilver (společnosti NanoTrade s.r.o.), která se specializuje na využití antibakteriální funkce za využití molekul stříbra.

Chcete soutěžit o takové oblečení?

Soutěžit můžete o 5x kravatu a 5x společenské ponožky. Soutěžit můžete u nás Facebooku Prima COOL.

Před zimou velmi dobře ochrání funkční termoprádlo nanosilver HIMÁLAJ. Je od českého výrobce a bylo vyvinuto pro extrémní klimatické podmínky, což prokázalo testování jak v nezávislých laboratořích, tak hlavně v extrémních klimatických podmínkách Antarktidy, Kavkazu nebo Himálaje. I když je na trhu již pár let, výrobce stále inovuje. Letošní nabídka přichází s mimořádně zajímavými designy Flanelu a Norského vzoru. Stabilní tepelné ochraně těla se tak úspěšně přidává slušivý grafický nápad, který boří zaužívané a málo odvážné modely termoprádla na trhu. S inovací přichází český výrobce NanoTrade ke konci letošního roku a nabízí tak zákazníkům slušivé funkční termoprádlo, které rozšiřuje své funkce o protipachové a protiplísňové vlastnosti. V nově pojatém designovém provedení tak můžete klidně vyrazit i na jakoukoliv společenskou akci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.