Krasavci na konci světa? Ne, Muži na stromech!

Sníh na Aljašce taje a muži padají horkem ze stromů. Zjistěte, které kousky ze seriálu Muži na stromech jsou pro dámy z Elma ty nejpřitažlivější. Městečko Elmo na Aljašce je totiž jedním z mála měst, kde je více mužů než žen. A jak uvidíte, kvantita jde ruku v ruce s kvalitou...

Stejně jako jednou za sto let prší na poušti, i na Aljašku jednou za čas dorazí teplo. Přesněji vyjádřeno zatracené vedro. Věčný sníh začíná tát a spolu s vodou se vaří i krev všem obyvatelům Elma. Jaro má vliv nejen na zvířata, i lidé se začínají divoce pář… párovat. Naneštěstí pro muže je ve městě žen pomálu. Zatímco holky si mohou vesele užívat na každém rohu, pánové se zapisují do pořadníků.

To nejlepší z Aljašky přichází…

Patrik, největší fanoušek Marin

Zástupcem mladších ročníků je Patrick Bachelor (Derek Richardson). Moderátor v rádiu, provozovatel hotelu a jeden z největších fanoušků Marin Frist. Nevyléčitelný romantik, který čeká na tu pravou. Derek Richardson na to nevypadá, ale za nějakou dobu bude slavit 38. narozeniny.

Démonický Cash

Sice není stálým obyvatelem Elma a ne každý ho má rád, ale jeho drsňácký vzhled dokáže obměkčit leckteré srdce. Navíc – nemají ho rádi hlavně muži. Mluví z nich závist. Řeč je o „Cash“ Morriseyovi. Vysoký, temný pohled – i Marin se podlomí kolena. A nejen Marin, ale všechny divačky se musejí kochat ve chvíli, kdy Cash spravuje Marin střechu. Cash chodí často do půl těla a žije ve stanu. Je to přesne ten zálesák, kterého ženy mají rády. Opraví vám střechu a ještě u toho dobře vypadá! A my vám můžeme prozradit, že s Marin nezůstane jen u opravování...

James Trupper a opravdová herecká láska

A bonbónkem se stává Jack Slattery (v seriálu James Trupper). Sice tichý, ale o to přitažlivější. Dočasně se zlomeným srdcem, ale s tím si Marin jistě poradí... Vlastně si s tím poradí oba dva. Jak v seriálu, tak v životě se tenhle pár dal dohromady po poměrně dlouhých peripetiích. Seriálová Marin, ale i Anne Heche se musela rozvést, aby mohla s Jamesem/Jackem být.

Dlouhán Ben s velkým srdcem

Jako další se nabízí Ben Thomasson (Abraham Benrubi). Do současného ideálu krásy mu sice přebývá pár kilo, ale všechna jsou v srdci. Kromě něj vlastní i nejoblíbenější (a jedinou) hospodu ve městě a obrovskou přepychovou vilu.

Buzz Washington pro starší

Hraje ho opět John Amos. Někdo by mohl tvrdit, že má nejlepší časy za sebou, zato ale vlastní jedinou aerolinku (a letadlo) ve městě. Však se o něj perou hned dvě ženy.

Jak je vidět, každá dáma, žena a dívka si v seriálu své najde. A jaro už je v plném proudu! Pořádná dávka tepla a shazování oteplovaček dokáže zamotat hlavu každému.

Zapněte si ve čtvrtek,ve 23.30 Primu love a zjistěte, kdo bude mít štěstí a s kým.

Klára Drahotová

Kde najdete ty nejlepší muže? Na stromech!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.