Korsak na scéně Rizzoli & Isles: Odhalí justiční omyl?

Velký úkol (nejen) odhalí Vince Korsaka! Je totiž šance, že odhalil justiční omyl. Očistí ve čtvrtečním díle jméno svého starého přítele, nebo je to jenom past? Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Dávná vražda

Všechno to začne tím, že Vince Korsak vyrazí do vězení. Tady umírá jeho starý přítel, který ho žádá o znovuotevření případu, který mu zničil život. Před 15 lety totiž jeho manželka a dcera zemřely při požáru domu a někdo měl údajně hodit vinu na něj. Tvrzení začne Korsakovi vrtat hlavou a jeho smysl pro spravedlnost ho donutí zdánlivě vyřešený případ otevřít… Samozřejmě za pomoci zotavující se Jane.

Pevné spojenectví

Jane a Korsak k sobě mají blízko – krom toho, že spolupracovali dva roky na protidrogovém a později pracovali i jako parťáci při vyšetřování vražd. Korsak, který je Janin rádce a má k ní vztah téměř otcovský, jí dokonce už v první sérii zachránil krk, na který si brousil zuby nekrofilní sériový zabiják Charles Hoyt. A velice těžce nesl, když se pak Janiným parťákem stal, nedávno zesnulý, Barry Frost.

Dokážou nyní vyšetřovatelé očistit jméno Korsakova přítele, nebo zjistí, že všechno bylo úplně jinak? Nezbývá než se ve čtvrtek pohodlně usadit, pustit si další díl a nechat se překvapit? A bude tu i nějaká práce pro patoložku Mauru Isles?

Uvidíte v dalším díle Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.