Seriály a filmy

18. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Když seriálová hvězda cestuje: Beckettová z Castla si užívá dokonalý New York

Město, které nikdy nespí. Se stejným člověkem dvakrát po sobě. Nevíme, jestli se představitelka Stana Katic koukala na Sex ve městě, ale randit s městem stejně jako Carrie Bradshaw umí dokonale. Stana má prázdniny, podívejte se, jak vypadá takové volno hvězdy z Castla na zabití.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love. A co uvidíte v úterý? Castle využije při vyšetřování vraždy lékaře své kontakty s mafiánským bossem Scarpellou. To mu sice usnadní pátrání, zároveň ale vzbudí nelibost policejních šéfů...

A zatímco Beckettová bude zase žehlit v seriálu Castlovy průšvihy, její představitelka si užívá volno. Po cestě po Evropě se vrátila do Ameriky a randí s New Yorkem. Svými fotografiemi potěšila o víkendu hned desítky tisíc svých fanoušků na sociálních sítích. My vám uděláme menšího průvodce po hereččiných cestách.

Ranní pohodička, snídaně v posteli

Snídaně v posteli je vždycky paráda, ovšem v podání Stany vypadá takový příjemný ranní start obzvlášť pěkně. O snídaňovém menu nemluvě. Stana, která je navíc i dle svých předchozích příspěvků patrně vášnivou čtenářkou a ani tady jí knížka nechybí, prostě umí začít den!

Jen červená to může být

Zatímco během natáčení Castla na zabití si příliš barev jako Kate Beckettová neužije, Stana se v reálném životě být nepřehlédnutelná nebojí. Ačkoliv ji nejčastěji můžete vídat v zemitých tónech a často na sebe obléká i černou, která ji opravdu sluší, New York pojala tak, že rozhodně nechce být neviděna. Rudá ji k tomu pomohla buď ve formě šatů, nebo jako doplněk po cestě do muzea. Nemluvě o šatech, které měla na Elle párty, jež můžete vidět jako úvodní fotografii v článku.

V jakém outfitu se vám Stana líbí nejvíc?

Hlasovat samozřejmě můžete i pro negližé:)

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.