Kdo je Jennifer Love Hewitt ze seriálu Posel ztracených duší?

Melinda Gordon má zvláštní dar, a to slyšet výkřiky, prosby i hrozby mrtvých ztracených duší! Prima love bude každou sobotu a neděli ve 12.20 vysílat nový "duchařský seriál". S krásnou Jennifer Love Hewitt, která se stává médiem. Jaká je její postava a jaká je sama Jennifer?

Melinda vs. Jennifer Love Hewitt

Seriál Posel ztracených duší byl pro představitelku hlavní role naprosto klíčový. Jeho úspěch ji dostal zpátky mezi seriálové hvězdy.

Hlavní postava seriálu, Melinda, je nesmírně citlivá a každý, často neveselý osud zemřelých velmi prožívá. Naštěstí má skvělého muže Jima, který jí pomáhá nést její břímě. Na druhou stranu má však Melinda velmi komplikovaný vztah se svou matkou, která se o svou dceru bojí a nedokáže pochopit její poslání.

Melinda. Krásná, odvážná a velmi citlivá mladá žena se musí prát nejenom se životem svým, ale i se „životem“ mrtvých.

Její představitelkou je sympatická brunetka Jennifer Love Hewitt, třicetičtyřlletá Texasanka. Už jako čtyřletá se vytratila z restaurace, aby ji o chvíli později našli zpívat na pódiu přilehlé tančírny. Jennifer má vystupování v krvi. Od devíti let dokonce působila v Texaském tanečním týmu, což jí umožnilo již v útlém věku navštívit například Dánsko či Rusko. V deseti letech se začala pravidelně objevovat na televizní obrazovce. Od roku 1992 nazpívala čtyři alba a z dětské hvězdy se na konci 90. let stala vřískající princezna ve dvou dílech hororu Tajemství loňského léta.

Jennifer umí zaměstnat samu sebe

Herectví pro ni neznamená jen zábavu. Jako herečka se bohužel dostává do míst a prostorů, které nepatří mezi ta nejlepší místa na světě. Jennifer totiž trpí poměrně silnou klaustrofobií. To se jí stalo i během natáčení.

Jennifer mívá problémy s klaustrofobií. Kvůli natáčení jedné z epizod Posla ztracených duší, která se odehrává v podzemí, museli technici postavit tunel s pohyblivou stěnou. Kdyby Jennifer propadla panice, měla připravenou únikovou cestu. Díky Poslu ztracených duší se stala hvězdou i sexuálním symbolem obrazovky.

Jennifer není totiž jen herečka, jež čeká na nabídnuté příležitosti, ale umí se o sebe postarat sama. Funguje totiž i jako režisérka, která dokáže zaměstnat samu sebe jako herečku. Jednoho ospalého rána se prý probudila a právě tento sen byl pro ni inspirací k napsáni vlastního scénáře k filmu Marry me, Jane, který má být již brzy natočen, samozřejmě v hlavní roli s touto pro mužské publikum velmi přitažlivou herečkou.

Seriál Posel ztracených duší uvidíte každou sobotu a neděli ve 12.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.