Katherine Heigl se chce vrátit k Chirurgům!

Katherine Heigl (33) odešla ze seriálu Chirurgové v roce 2010 po skončení šesté řady. Tenkrát Katherine svůj odchod vysvětlila tím, že se chtěla plně věnovat výchově své adoptované dcery Naleigh.

V nedávném rozhovoru pro E! News herečka uvedla, že se touží znovu vrátit do seriálu a opět zde hrát roli doktorky Izzie Stevens.

„Řekla jsem jim, že se chci vrátit zpět,“ prozradila herečka. „Toužím po tom dozvědět se, co se s Izzie stalo, kam se její život ubíral a co teď dělá.“

Katerine Heigl je známá díky tomu, že odvolala svou nominaci na Emmy 2008, protože měla pocit, že její postava nemá dostatečně kvalitní potenciál k tomu, aby se o ní vůbec dalo uvažovat. Vysvětlila, že její postava by toho mohla říci mnohem víc.

„Moje představa je taková, že Izzie konečně přijde na to, co v životě chce, a bude úspěšná třeba v nějaké jiné nemocnici,“ řekla k tomu Katherine. „Izzie byla vždycky rozpolcená osobnost a měla vždycky složité postavení; a já bych jI chtěla vidět plnou energie.“

Co si myslíte vy? Měla by se Katherine Heigl do seriálu vrátit?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.