Kate Hudson dospěla až s dětmi. Ve filmu Život s Helenou!

Dcera Goldie Hown, Kate Hudson, si zahrála roli, která i ji samotnou ovlivnila. Podle svých slov dospěla. Jako dítě slavné herečky a muzikanta narozená v hvězdném L. A. poznala veškeré pozlátko. Tvrdé přistání ze světa celebrit zažije i její postava ve filmu Život s Helenou.

Americkou romantickou komedii Život s Helenou uvidíte na Prima love ve 20.05. Jak sami určitě víte, v pátek večer zůstanou doma jen ty hodné holky. Což Helena, hlavní představitelka filmu, rozhodně není. Postavu Heleny hraje bohémka a hollywoodská herečka Kate Hudson, která o světě pozlátka ví své. Stejně jako Helena, která pracuje jako agentka jedné z nejvýznamějších modelingových agentur v Americe. Krásná těla a s tím spojené i obrovské možnosti, které hýbou světem, ji samotnou také ovlivnila.

Zatímco její sestry žijí tradiční život pětatřicítek za sporákem s manželem a minimálně dvěma dětmi na krku, Helena si užívá světel velkoměsta a nezávazného sexu. Odolejte sexy modelům, kteří na vás kývou se skleničkou něčeho ostřejšího z předraženého baru. To je její dosavadní život, s kterým je nadmíru spokojená. Kdo by nebyl?

Jedna sekunda změní celý život

Ve chvíli, kdy se Helena právě probouzí z mátoh z divokého večírku, její sestra společně s manželem umírá na následky autonehody. Zůstaly po nich tři děti, které si bude muset vzít do opatrovnictví právě Helena. Rázem se z ní musí stát dospěla žena... a možná to dopadne tak, že děti budou vychovávat spíš ji!

Chcete znát jedno obrovské plus celého filmu?

Helena potká ve filmu chlápka, kterého všichni moc dobře známe. Je to vysoký a statný muž, truhlář Aiden Shaw ze Sexu ve městě!

Život s Helenou uvidíte v pátek ve 20.05 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.