To jsou úchylky! Žena se opaluje 10 hodin týdně

Nejšílenější úchylky v sobotu v 18.55 na Prima love ukážou neuvěřitelně nebezpečnou závislost Z ženy, která se opaluje deset hodin týdně v soláriu se však v Americe stává celeberita...

Obsesivní opalování

Přestože je rakovina kůže jedna z nejrozšířenějších rakovin a je velmi rychlá a agresivní, lidé se stále více vystavují slunečnímu záření jen proto, aby měli bronzovou pleť. Když jim nestačí slunce, pomůžou si soláriem. Stejně jako aktérka Nejšílenějších úchylek.

Trisha je závislá na opalování. Dnes už jí nestačí návštěva jen jednoho solária denně, navštěvuje jich až šest, přičemž se opaluje i na sluníčku. Její úchylka je i finančně náročná, má dluhy. Náklady za opalování se šplhají až na 1000 dolarů měsíčně. Dluží tolik, že raději nejí, aby se mohla opalovat.

Takhle vypadá jeden z nejznámějších případů oběti závislosti na opalování

Opaluje se až deset hodin týdně

Trisha zásadně nepoužívá opalovací krém. Začala se opalovat už ve třinácti letech. Jak na slunci, tak i v soláriích. Zákony v Kalifornii stanovují, že se můžete v soláriu opalovat jen jednou za 24 hodin. „Já ho chápu tak, že můžete chodit jen do jednoho solária za 24 hodin, když jdete do jiného, můžete se opalovat znova,“ vysvětluje. Proto chodí do šesti solárií denně.

Sebeobrana? Udělat ze sebe perfektní Barbie

Co za závislostí na opalování stojí? „Začala jsem se opalovat, když se mi lidé posmívali a já jsem se cítila příšerně, brečela jsem a nervově se hroutila. Když si prohlížím fotky z dětství, jsem z nich zklamaná a deprimují mě. Jsem tam vybledlá, vypadám na nich jako nemocná. Z tohohle dítěte bych si dnes dělala legraci,“ říká. Tak se začala transformovat do role perfektní panenky Barbie. Chodila do solária jednou za dva týdny, za pár let dvakrát týdně, pak třikrát…

Trisha vůbec netuší, že s největší pravděpodobností trpí psychickým defektem, který se nazývá tělesná dysmorfická porucha. To znamená, že jedinec může být velmi posedlý tím, co vidí a vnímá jako defekt. Nejčastěji je to vlastní vzhled.

Sledujte sobotní reality show Nejšílenější úchylky na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.