Seriály a filmy

13. listopadu 2013 22:40

Petra Kloidová

Jiné se ho zbavují, Karmello je na svém pozadí závislá!

Dokument Nejšílenější úchylky tentokrát odkryje moderní závislost, jakou můžou být třeba silikonové injekce. Třiadvacetiletá matka Karmello si je nechává denně ilegálně aplikovat do svého pozadí...

Třiadvacetiletá Karmello je matkou malého syna. Její posedlost dokonalou postavou u ní vyvolala závislost na silikonových injekcích. Bohužel si je nechává dávat od ženy, která nemá potřebnou kvalifikaci. Nekvalitní silikonové látky nebo jejich podomácku vyrobené náhražky můžou lidské tělo poškodit naprosto katastrofálním způsobem.

Paradoxně se jí od této závislosti snaží odvést její kamarádka, která už od pohledu stejnou závislostí (jen v mírnější formě) trpí také. Říká, že Karmello momentálně přes názor na to, jak by měla vypadat, naprosto neposlouchá. Přejde jí to?

Závislost na nafukovacích zvířátkách

Zdá se to vtipné, dokud opravdu neuvidíte dvacetiletého Marka, který snídá se svou nafukovací velrybou a u televize se mazlí s nafukovacím delfínem. Markova závislost začala v jeho dvanácti letech. Říká, že jeho matka ho zanedbávala: "Když jsem se jednou v bazénu dotkl nafukovacícho zvířátka, najendou jsem cítil něhu, kterou jsem nikdy od rodičů nedostal." Mark dochází k terapeutce a Karmello k lékaři. Mark se rozhodne chodit více ven s kamarády, aby se začlenil do společnosti....

Dostanou se tito dva ze svých závislostí? Na to se podívejte ve čtvrtek na Prima love ve 21.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.