Jennifer Aniston čeká v neděli (filmový) Rozchod!

Jennifer Aniston a Vince Vaughn už to spolu prostě nemohou vydržet. Krásný společný byt jim ale jejich situaci pořádně zkomplikuje. Jak to vypadá, když se bývalí partneři usilovně snaží vzájemně se vystrnadit z hnízda, uvidíte v neděli ve 20.15 na Prima love.

Romantická komedie Rozchod! začíná přesně tam, kde většina podobně žánrově laděných filmů končí. On a ona se potkali, zamilovali se do sebe až po uši a našli si hnízdečko, ve kterém chtěli šťastně žít až do smrti. Což by mohli, kdyby se záhy nezačali nenávidět.

Záminkou pro ukončení společného života se stane jedna z mnoha banálních hádek. Na jejím konci se Brooke (Jennifer Aniston) a Gary (Vince Vaughn) rozhodnou, že se každý vydá vlastní cestou. Potíž je v tom, že nádherný byt, který si pořídili a zařídili, patří oběma a ani jeden nemá chuť se z něj vystěhovat.

Komu z celebrit se prodražil vztah?

Rozjíždí se zábavný souboj pohlaví. Cílem je prostřednictvím kamarádů, nastrčených podivínů a menších i větších ústrků dostat toho druhého z bytu. Není to ani trochu jednoduché…

Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston a asi nejpopulárnější komik americké současnosti Vince Vaughn (Buď v klidu, Nesvatbovi) se ve vzájemné nevraživosti postav vyžívali natolik, že se po natáčení dali dohromady a zařídili si společné bydlení v Chicagu. Vzhledem k tomu, že to nebude pod vedením zkušeného komediálního režiséra Peytona Reeda (Kašlu na lásku), může to dopadnout jakkoli.

Film Rozchod si pusťte v neděli od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.