Jedna z těchto seriálových krásek byla profesionální modelkou. Víte, která?

Vídáte ji každý čtvrtek na Prima love ve 20.15. Její černé havraní vlasy a sarkastické hlášky jí dodávají na charismatu. Víte o ní však něco víc? Poznejte představitelku Jane Rizzoli osobně.

Je krásná, šarmantní, úspěšná herečka a ještě zvládá péči o tři děti: Angie Harmon, která hraje Jane Rizzoli v kriminálce Rizzoli & Isles. Týden co týden je se svou parťačkou patoložkou Maurou Isles na stopě zločincům, „bojuje“ i s temperamentní rodinou a komplikovanými vztahy.

Angie Harmon hraje Jane Rizzoli už pátou sezonu, na Primě v současnosti můžete sledovat třetí řadu. Než si večer pustíte další díl, mrkněte na pár zajímavostí z jejího osobního života.

1) Byla úspěšnou modelkou

To, že Angie začínala v 90. letech jako modelka, asi překvapí málokoho. Krasavice s mixem řecko-irsko-skotsko-holandských (!) předků je atraktivní dodnes. A její jižanský půvab využili i scenáristé seriálu Rizzoli & Isles, v němž je potomkem rodiny – pro změnu – italského původu. V dobách modelingové kariéry Angie shlížela třeba ze stránek Elle, Cosmopolitanu či peprného Esquire a brázdila přehlídková mola pro značky jako Calvin Klein, Giorgio Armani či Donna Karan.

2) Je matkou tří dcer a rozhodně na to nevypadá

Ne každý seriálový fanda by možná tipl, že Angie je matkou tří dcer – Finley Faith, Avery Grace a Emery Hope. A protože pětičlenná domácnost ve spojení s kariérou představuje pořádný zápřah, v jednom z interview velmi chválila svého manžela. „Je ten nejúžasnější otec – vždy po ruce. Pokud vstávám v noci k dětem, dělá ´ranní směnu´ a nechá mě spát. Chápeme, že život je chaotický a všechno nemusí jít podle plánu.“ Angie také ráda vaří, kdysi uvedla, že mezi rodinné rituály patří společné večeře, které sama připravuje.

3) Aktivně se zajímá o politiku

Angie Harmon s manželem, bývalým fotbalistou Jasonem Sehornem, patří k hvězdám, které se otevřeně vyjadřují k politice. Je příznivkyní republikánů a v roce 2008 ve volbách veřejně podpořila Johna McCaina. „V LA je mnohem víc voličů McCaina, než si myslíte. Jsme taková ´podzemní´ Republikánská strana,“ řekla kdysi US Weekly.

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.