To je šok! Sběratelé kostí končí! Kolik sérií ještě uvidíte?

Televizní kanál Fox odtajnil informaci, kdy úspěšný seriál Sběratelé kostí ukončí. Ačkoliv má seriál v Americe stále vysokou sledovanost, tvůrci seriálu se rozhodli utnout ho v nejlepším. Na kolik sérií se můžeme ještě těšit?

Sběratele kostí můžete sledovat na Prima love každé úterý ve 20.15, vysíláme premiérovou desátou řadu seriálu. Zatímco v Americe diváci mohou momentálně sledovat jedenáctou řadu, vedení televizního kanálu se rozhodlo seriál ukončit v tom nejlepším. Sběratele kostí čeká ještě jedno natáčení seriálové řady. Příběh Kůstky a Bootha bude mít tedy celkově 12. řad.

Seriál bude čítat 246 dílů a patří do nejdéle vysílaných seriálů stanice Fox. Předem dané ukončení seriálu má vša i svoje výhody. Producentům a scenáristům dá čas na to, aby vytvořili smysluplný konec. Jinými slovy, tvůrci tak dají šanci se rozloučit se oblíbenými seriálovými postavami.

Rozloučení Kůstky

Ke konci seriálu se vyjádřily i jeho hvězdy. Emily Deschanel napsala na Twitteru srdceryvnou zprávu.

"Je tak smutné dozvědět se, že něco, co jste milovali 11 let, brzy skončí. Jsem ale ráda, že máme tu možnost ukončit seriál správně. Děkuji našim nejvěrnějším a nejmilejším fanouškům. Nic takového bychom nemohli vytvořit bez vás! Máme obrovské štěstí, že jsme obklopeni skvělými scenáristy, producenty, režiséry, hereckými kolegy a členy štábu. Děkuji vám všem," napsala hlavní hvězda seriálu, která představuje Kůstku.

Co uvidíte v úterý na Prima love?

Úterní večer pravidelně patří příběhu Kůstky a Bootha. Co uvidíte ve 20.15 na Prima love? Kůstka a Booth pátrají po vrahovi bývalého trestance. Zavražděný začal po propuštění pracovat jako cvičitel jógy a přebral klienty závistivým konkurentům…

Úspěch se zkrátka neodpouští. To uvidíte ve Sběratelích kostí v úterý ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.