Jaké kousky z show Victoria's Secret by si vybrala Samantha Jones?

Každoroční prosincová událost otevírá pravidelně svět Vánoc. Na začátku prosince můžete každý rok vidět andílky ve spodním prádle Victoria´s Secret. Z přehlídky luxusu a nahých těl by byla v seriálovém světě nadšená hlavně Samantha Jones.

Začátek prosince patří vysportovaným tělům, blond hřívám a sexy křivkám. Takové už jsou naše pop Vánoce několik let. Show americké značky spodního prádla dostupného pro všechny ženy vytváří každý rok přehlídku, kde nechá svoje modelkovské "andílky" předvést to nejlepší z kolekcí pro nadcházející rok. Modelky jsou vysoustruhované a uvidíte na nich každý sval, jejich těla jsou stvořena pro to, aby jste se mohli podívat na klasické soupravy spodního prádla na běžné nošení, ale i podprsenky za pár milionů dolarů.

Všichni znalci Sexu ve městě moc dobře vědí, kdo by seděl v první řadě Victoria's Secret show. Samantha Jones má všechno, co se sexu týče, v malíčku. Spodní prádlo je pro ni jeden z nástrojů, jak nepřestat bavit své milence. "Většinou jsem nechávala kalhotky u svých milenců," prozrazuje během brunche Carrie – a ta jí odvětí, že její klasická zapomnětlivost by ji také mohla finančně zruinovat. "Proto už chodím na rande bez spodního prádla," s úsměvem odpoví Samantha.

Všichni také víme, že Samantha má na spodní prádlo větší nároky než většina žen. Samantha se nebojí prvoplánové lechtivosti. Nemá přece čas něco naznačovat. Jaké spodní prádlo by si vybrala přímo od andílků?

1) černý satén a krajky

V saténu můžete Samanthu vídat během šesti sérií v podstatě pravidelně. Ona sice nejraději nosí červené dlouhé saténové košilky na spaní, nicméně černou by určitě nepohrdla.

2) Sexy pantoflíčky

Pokud si dobře pamatujete, tyto pantoflíčky s chundelatou bambulkou, které má na sobě zpěvačka Taylor Swift, se staly předmětem sváru mezi Carrie a Samanthou. Carrie si je měla vzít na focení obalu své knihy Sex ve městě. Dopadlo to špatně, Carrie je nazvala "promiskuitními", ale Samantha by tyto střevíčky nosila určitě ještě teď.

3) Podvazky

Podvazky nesmí chybět v šuplíku žádné ženy, která to myslí se sexem smrtelně vážně jako Samantha. Tu jste s podvazky viděli několikrát...

4) Něco extra extravagantního

Samantha má ráda různé hry a zajímavé předehry. Pamatujete na chudáka Smithe, který musel hrát vyšetřovatele nebo lupiče? Samatha se v posteli stala jen nevinnou obětí mužských choutek (zatímco ve skutečnosti to bylo naopak!). Tento kousek zahrnuje tak trochu všechno, a pokud si vzpomínáte, mezi jejími milenci se objevili jak fitness trenéři, tak i fotbaloví fanoušci!

Sledujte Sex ve městě ve 22.05 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.