Jaké dorty dostávají celebrity? Extravagantní!

S narozeninami je spojené stárnutí – a to se ani celebritám nevyhýbá. I když každé narozeniny jsou dalším krokem ke hrobu, oslavy k nim patří, stejně jako dorty. Jak asi musí vypadat takový dort pro celebritu, která má na účtě pár milionů dolarů? Honosně. Extravagantně a stylově.

Zatímco někdo svoje narozeniny slaví zásadně na jachtě s modelkami z Victoria´s Secret, viď Leo, některé celebrity mají oslavy narozenin naprosto tradiční, proto nechybí ani dort. Co dát celebritám, když už všechno mají? Nebo si to snadno mohou pořídit? Dort je jedním z narozeninových dárků, který nikdy nezklame. Jen musí být náležitě velkolepý.

Takže pětadvacetiletá barbadoská kráska Rihanna dostane k narozeninám kromě balíčku marihuany (aby měla s čím pózovat na instragramu) také obrovský dort, který její osobnosti stylově odpovídá. Od australského cukrářství Planet Cake, kde dělají ty nejúžasnější dorty, dostala dort se stejně exotickým vzhledem, jako má sama oslavenkyně.

A není jediná z celebrit, které od Planet Cake dostaly dort:

Australská cukrářská dílna „Planeta dortů“, kterou uvidíte na Prima love ve 20.15, je známá po celém světě. Dorty si zde nechávají dělat i hvězdy jako Nicole Kidman, Rihanna nebo Celine Dion. Paris Cutlerová a její tým cukrářů a dekoratérů jsou schopni vytvořit extravagantní dorty obřích rozměrů, zákazníci jsou vždy ohromeni výsledkem.

Náročná klientka s nevkusem. Jak si s tím nejlepší cukrářství poradí?

Do reality show tentokrát zavítala náročná klientka, která si přeje vyrobit jedinečný dort na oslavu jednadvacátých narozenin své dcery. Zákaznice si přeje dort plný jasných růžových a fialových tónů, dort se musí třpytit a zářit, podle Paris však takovýto dort bude působit kýčovitě a nevkusně. Paris se nejprve snaží klientku ovlivnit a získat ji na svou stranu, nakonec se ale vzdává. Dává od kýčovitého dortu ruce pryč, jeho výrobu svěřuje jednomu z nejspolehlivějších členů týmu, návrháři Antonymu...

Další zákaznici si však bere na starost sama...

Podívejte se na reality show Úžasné dorty v pondělí ve 20.15 na Prima love. Zasvětíme vás do toho, jak funguje továrna na dorty pro celebrity!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.