Jak vypadají francouzská manželství? To uvidíte na Prima love

Stejně tak jako se liší národy mezi sebou a jejich lidé, mohou se lišit i manželství? V pátek ve 20.05 to můžete sami zjistit ve francouzské komedii, která vám dá nahlédnout do francouzských partnerských vztahů. Jeden večer dokáže odkrýt spoustu věcí...

V pátek večer na Prima love uvidíte sondu do několika manželství. Kolik lidí, tolik chutí, ale i tolik různých vztahů... Pojďte tuhle partu poznat ve francouzském filmu Společenská pravidla. Přátelé a zároveň partneři se jednoho hezkého večera sejdou u pro Francouze naprosto nezbytné večeře. Ta se však promění v čas odkrývání lží a přetvářek.

Nečekejte však žádná velká dramata, vztahy budou rozebírány s francouzským humorem a konec bude hořkosladký. Přestě tak, jak to mají Francouzi rádi.

Emel a Piotr -– ona má milence, on nikoho nezajímá

Manželský pár Emel a Piotr připravují večeři pro přátele a blízké. Emel je úspěšná rozvodová právnička, která přemýšlí, že přejde do jiné známé advokátní kanceláře, která se chce věnovat rodinnému právu. Její budoucí zaměstnavatel Lucas s ženou Sarou jsou také pozvaní.

Piotr vaří polskou specialitu a nikdo se na ni netěší. Emel přichází z práce a je překvapená, když zjistí, že na návštěvu přijel také otec, kterého její sestra nesnáší. Obviňuje ho ze smrti matky, kterou opustil kvůli mladší partnerce. Emel finišuje s přípravami a zařizuje, aby nepřišel její milenec, se kterým se rozešla. Jean-Louis si odmítavé SMS přečte pozdě a dorazí.

Alain a Melanie – precizní lékaři

Dalšími hosty jsou Emelina sestra a její o hodně starší kamarád z natáčení a dlouholetí kamarádi Piotra – manželský pár Alain a Melanie. Melanie je gynekoložka a Alain onkolog. Ačkoliv se během večeře tváří spokojeně, oba dva se trápí. On chce skončit s praxí, jelikož ho ničí neustálý kontakt se smrtí. Melanie si našla milence, chce odejít a opět si začít užívat.

Lucas a Sara – Lucas o přítelkyni zalže

Sara a Lucas se ještě doma pohádají a Lucas přijde na večeři sám. Saru omluví – musela prý na rodinnou událost. Jenže dorazí později a Lucase ztrapní.

Dva odkopnutí...

Jean Louis byl nějakou dobu milenec Emel, potkali se ve chvíli, kdy měl u Emel opravovat něco v kuchyni. Stále zamilovaný exmilenec Emel neustále probodává zamilovanými pohledy. Posledním hostem je Emelina učitelka tance Manuela. To je jeden společný večer a hra "Škatulata, hejbejte se".

Sledujte v pátek ve 20.05 Společenská pravidla na Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.