Jak vypadá den blbec? To se dozvíte v Záchrance San Francisco

Nemusí být pátek třináctého, aby se zkazilo všechno, na co sáhneme. Rozbité auto, kolona a ulomený podpatek dokážou už ze začátku dne udělat den katastrofický. Ví o tom své i tým záchranářů ze seriálu Záchranka San Fracisco. U nich jde ale vysloveně o život...

I na nebojácného Rabbita, který si myslí, že nemůže zemřít, dojde řada. Je suspendován, a tak jeho kolegyně Marisa dostane nového parťáka Andyho. Tým není nadšený, ale Andy se rychle dostane do dění v San Francisku. Ostatně nic jiného mu ani nezbývá. Hned při prvním výjezdu jim zemře pacient.

Rabbit musí k psychologovi. Vypadá to, že vše se obrací k lepšímu, protože psycholožka uzná, že se zlepšil a může zase nastoupit do služby.

Na scénu přichází nováček Glenn a zase je všechno špatně!

Záchranka má hlášení na možnou alergickou reakci, která může ohrozit život mladé dívky. Vydává se rozpálenými ulicemí. Zatímco Nancy dívku ošetřuje, její otec dostane srdeční infarkt. Glenn figuruje v celém týmu jako nováček. Proslul kanadskými žertíky, ale v akcích, jako je tato, si není jistý sám sebou. Zatímco jeho kolegové už vědí, že dodržovat předpisy je někdy ke škodě věci, on se o tom přesvědčí velice nešťastnou cestou.

Otce dívky iniciativně vezme do sanitky, dá mu léky, ale on stejně zemře. Glenn mu dal léky podle předpisů, jenže předpisy nejsou vždy totéž co potřeby praxe. Tayler vysloví kacířskou myšlenku, že když Glenn někoho zabil, bude mít jednotka smůlu do doby, než zase zachrání někomu život. Záchranářům se opravdu nevede.

Není vší smůle konec

Aby toho nebylo málo, Boonovi a Taylorovi vyskočí pacient ze sanitky a přejede ho auto. Když vezou dalšího zraněného, píchnou pneumatiku a téměř ho ztratí...

Jak tuhle smolnou akci přežijou záchranáři ze San Francisca?

To uvidíte ve středu ve 23.30!

V novém seriálu San Francisco hraje i seriálová chůva z Dextera!

Podívejte se na sexy uniformy ze seriálu Záchranka San Francisco

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.